2777
2789

اصلا قلب شکسته خوب نمیشه.

از اولش قلب نباید بشکنه. نباید بذاری بشکنه. باید چهار چشمی مراقبش باشی. باید به پاییش.

ولی وقتی شکست...

دیگه شکسته. از دست رفته.

تیکههای شکسته اش میزنه بقیه جاهاتو میشکونه. 

غرورت، عزت نفست، هویتت، جهان بینیت.

همه پودرمیشه. منگ میشی. یه جوریه انگار رفتی توی خلا!

نمیدونم شایدم جای شکستگیش با سنگ پر میشه.

چون تو سنگ میشه. کرختی. 

دیگه هیچ چی نیستی.

من الان اون هیچ چیم. توی مرکز ثقل زمینم. داغونم. نابودم. قاطیم . . . 

زیاد حق بود

خدافس

ی چیزی میگم بت شاید بخندی بهم🙃 شاید اصن چشاتو باز ببندی بره👀 ی چیزی میگم فقط در حد گله😤 اذیت میشم بس که چشمات خوشگلهه:)♾️♥️ • حالام ک حرف دله💘 حرفشو میشنویم😌 ت میخوای بشکونی🍵 خب باوشه میشکنیم..🙂💔   #¤nAvAzEsH¤              -تتلیتی فور لایف🙃♥️   من دگ ب هیشکی اعتماد نمیکنم.. ×شِیطانَم اَوَلِش فِرِشتِع بود×✋ ..:)              کاربری دست دو نفرع😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
سعی کن کمتر فکر کنی

اونقدر که من فکر میکنم کل مردم جهان روی هم فکر نمی کنن. از صبح تا شب توی هپروتم. توی گذشته. توی قدیما. آه میکشم. حسرت میخورم. یادش بخیر میگم. خودمو سرزنش میکنم. خلاصه اش اینه که مرده متحرکم.

اونقدر که من فکر میکنم کل مردم جهان روی هم فکر نمی کنن. از صبح تا شب توی هپروتم. توی گذشته. توی قدیم ...

چه چیزایی هست که عذابت میده میتونی بگی ؟

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم
نه واقعا عزیزم نمیتونم بگم. فقط برام دعا کن

باشه عزیزم ان شاالله زودتر حاجت روا بشی الهی آمین 🌹

میشه یه" صلوات " برام بفرستید؟🌸اگه خواستید بگید منم برای شما بفرستم