2777
2789
عنوان

نظرتون در فن پیج داشتن چیه

52 بازدید | 8 پست

شما موافقین یا بنظرتون جالب نیست؟

برای من بستگی به اون فرد داره که لایقش باشه یا نه و تا زمانی که طوری نباشه که از زندگی بیفتیم خوبه اینطوری هم از کسی که دوست داریم حمایت می‌کنیم هم خودمون سرگرمی داریم

خودت باش مثل بقیه هست

خودتونو هیچ وقت اونقدر درگیر یه سلبریتی نکنین که زندگیتون یادتون برخ

خب وقتی بخشی از زندگیت همون میشه چی

یعنی همون زندگی که داری میگی با اون معنی پیدا میکنه

خودت باش مثل بقیه هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اون زمان که می خوای برای اون طرف بذاری رو به خودت اختصاص بدی مثلا یه کلاس آموزشی یا کتاب بخونی یا حتی پیج خودت رو داشته باشی بهتر از اینه 

اینا ۵ سال دیگه تو رو رشد میدن ولی اون آدم معلوم نیست ۵ سال بعد هنوز محبوب باشه یا نه 

خب وقتی بخشی از زندگیت همون میشه چییعنی همون زندگی که داری میگی با اون معنی پیدا میکنه

خب چرا

آره از فن‌پیچ می‌تونی دوست میدا کنی مهارتای مختلف یادبگیری 

ولی چرا یه سلبریتی باید بخش مهم و زیادی از زندگیت باشه 

.She's somebody , not some body.  

به نظرم اون زمان که می خوای برای اون طرف بذاری رو به خودت اختصاص بدی مثلا یه کلاس آموزشی یا کتاب بخو ...

خب من کلاسم میرم همه ی وقتمو صرف پیج نمیکنم که

در کنار زندگی خودم مثلا بجای اکسپلور گردی میرم یه استوری درست میکنم براش تازه بعضیا حتی فالو و لایک هم میکنن

خودت باش مثل بقیه هست

خب چراآره از فن‌پیچ می‌تونی دوست میدا کنی مهارتای مختلف یادبگیری ولی چرا یه سلبریتی باید بخش مهم و ز ...

خب اولا وقتی یکیو دوست داری معلومه یه جایی از قلبتو میگیره و اینکه خب شاید تو از طرف همون سلبریتی خیلی درسارو از زندگی یاد گرفته باشی خب اینا معیار هایی هستن که بتونه اونو فرد مهم زندگیت کنه

خودت باش مثل بقیه هست

خب من کلاسم میرم همه ی وقتمو صرف پیج نمیکنم کهدر کنار زندگی خودم مثلا بجای اکسپلور گردی میرم یه استو ...

عزیزم وقتت رو روی یه چیز دیگه بذار 

مثلا مهارت ادیتت خوبه اوکی بشین تدوین و ادیت پیج های دیگه رو قبول کن