2777
2789
عنوان

حرف زدن بچم

153 بازدید | 9 پست

پسرم دو ساله و یک ماهشه،خیلی شیطونه،مهمونی که میرم همش به وسایل خونه میزبان دست میزنه،باید زود برگردم خونم،مشکل دیگه اشم اینکه هنوز چند کلمه بیشتر نمیگه،مثل مامان،بابا،اه،جیز،حموم،صدای سگ،گربه 

و چیزی که نمیخاد رو میگه نه،و دو سه کلمه دیگه،خیلی نگرانشم،همش تو فکرشم،بعضی شبا خواب میبینم حرف میزنه،دیگه هزار جور فکر میاد تو ذهنم ،نمیدونم چیکار کنم،اگر مورد مشابه ای رو دیدین کمکم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چند کلمه را میتونه بگه نگرانش نباش بعضی بچه ها دیرتر حرف میزنن شربت امگا 3 هم خوبه کمک میکنه زود ...

اتفاقا دکتر براش تجویز کرد،گفت تو غداشم میشه بریزی،من که همش جوش میزنم

عزیزم در مورد حرف زدنش خو اکثر بچه ها همینن،پسر خودمنم همین بود تازه از دو سال و نه ماه یه کم جمله های سه کلمه ای گفت،از سه سال به بعد هم دیگه خیلی بهتر شد

در مورد مهمونی هم دقیقا بچه منم همین بود،یه کوچولو بزرگتر بشه بهتر میشه ولی خو کنجکاوند دیگه،شیطونن،کاری نمیشه کرد باید تحمل کنی،پنج شش ساله بشن بهتر میشن،مشکل خاصی ندارد بچت عزیزم

عزیزم در مورد حرف زدنش خو اکثر بچه ها همینن،پسر خودمنم همین بود تازه از دو سال و نه ماه یه کم جمله ه ...

فدات عزیرم،از بس بقیه هی میگن این چرا حرف نمیزنی، چرا اینقدر شیطونه و... دیگه منم نگران میشم،ولی الان خدا رو شکر چند تا کلمه دیگه ام میگه ،بازم ممنونم ازت گلم

فدات عزیرم،از بس بقیه هی میگن این چرا حرف نمیزنی، چرا اینقدر شیطونه و... دیگه منم نگران میشم،ولی الا ...

اصلا اهمیت نده،بچه ت خیلی خوب و مرتب هم یه گوشه بشینه بازم دهن مردم بازه که این بچه چرا تکون نمیخوره،هم به خودت هم به دیگران بگو بچه ست دیگه،منم دقیقا شرایط تو رو داشتم،الان حرف که میزنه اما شیطونیش هنوز هست ،ولی معمولا اگه تو مهمونی یه بچه هم سن خودش باشه با اون خیلی مشغول میشه و وضع بهتره.هر چی بچت بزرگتر بشه خودت میبینی خیلی شرایط بهتر میشه ،اصلا نگران نباش