چند روز پیش هفته ۶ بارداری بخاطر خونریزی و بعدش تشخیص غلط دکتر سقط کردم. تا بعد تعطیلات که نمیتونم دکتر برم، میخوام بدونم طبق تجربه بقیه، اگه مشکلی وجود نداشته باشه حدودا از چه زمانی میشه مجدد اقدام کرد؟
با یک فنجان چای هم میتوان مست شد
اگر او که باید باشد، باشد
تیکر مال عروسیمه هنوز عروسی نکردم نامزدم🥰دعا کنین منم هرچه زود تر برم سر خونه زندگیم دعاتون میکنم به خدا 😍هر وقت خواستیم عروسی کنیم یکی از آشناهامون فوت شد😔😔۶تیر میشه ۱سال که عقد کردیم🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوماه هم میتونی اقدام کنی اگه مشکل نداری برای چی سقط کردی دلیلش چی بود
نمیدونم چرا سقط شد. درد و خونریزی داشتم مطمئن نبودم باردارم، رفتم بیمارستان که آزمایش خون بدم، دکتر سونو گرفت گفتن یا کیسته، یا بارداری خارج از رحم، دکتر بیخیال کیست شد گفت خارج از رحمه، نبود، بعد ۲۴ساعت سقط شد. خیلی به هم ریختم سر این قضیه.
پس اول باید مطمئن بشی که چرا سقط کری تا خدانکنه دوباره تکرار بشه منم سقط داشتم والی از کم خونی شدید ...
نمیدونم کیست میتونه باعث سقط بشه یا نه. باید از دکتر بپرسم. به جز اون فکر نمیکنم مشکلی باشه چون یکی دو ماه پیش آزمایش دادم همه چی اوکی بود به جز ویتامین دی که پایین بود.
شما بعد سقط اقدام کردین؟
این چند روز انقدر فکر و خیال کردم و گریه کردم رسما داغونم. همش فکر میکنم شاید بی احتیاطی کردم اینجوری شده. مثلا نمیدونستم خوردن جیگر ایراد داره و خوردم. یا قبل از اینکه بی بی چک بزنم خیلی سردرد داشتم دوبار مسکن خوردم.