2777
2789

با دلیل بگید که مدارس تیزهوشان بهترن یا نمونه دولتی و اگر اطرافیان یا خودتون تجربه ای داشتید بگید ممنونم  

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیزهوشان که خوب خوبشه ۹۸ درصد منحرفن

دیگه وای به حال نمونه و غیره..

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

تیزهوشان خیلییییییییی بالا تره من نمونه دولتی ام اصن یه وضعی توش🗿😂

کاربر قدیمی هستم😎😆 ترکیدم سر هیچی😁                     عضو تاپیک مانکن های زیبا وزن دو هفته پیش ۶۵,۵۰۰🤧وزن فعلی ۶۴   وزن هدف۵۵🙈عضو گروه بنفش 🐣

نمونه برا راهنمایی بهتره 

دبیرستان هم هردوتا در یه حد

من سمپاد بودم ولی در کل بنظرم نمونه بهتر کار میکنن 

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

اکانت دست دو نفره؟

زنندگی قشنگه و من با همه ناملایماتی هاش میسازم و با بدی هاش مبارزه میکنم و اونو قشنگ تر میکنم😊😊❤️من زندگیو بیشتر از هرآنچه تصور میشه دوست دارم😊❤️😍

من خودم تیزهوشان بودم.محیط مدرسه خیلی با مدارس عادی فرق داره . ولی از نظر اموزشی باید توانشو داشته باشی .البته دیگه همه میرن کلاس درسی خارج از مدرسه.دیگه فرقی بینشون نمونده چون مدرسه درس نمیده

هر کس به همان اندازه دلی ک ارام کند،آرام شود...💗
هم تیزهوشان بودم هم نمونه به طور قطع میتونم بگم تیزهوشان چندلول بالاتر از نمونه اس هم از نظر جوش& ...

حالا چون سطح این مدارس بالا هست به دانش اموز فشار نمیاد؟  اخه خیلیا میگن باعث خسته شدن و زده شدن دانش اموز از درس و مدرسه و....

آرزویت را برآورده میکندآن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند✨                                          کلی فیلم ندیده داری📺، کلی کتابِ نخونده داری📚، کلی شهر نرفته🏙️، کلی خاطره ی نساخته🌀، کلی خوشحالی نچشیده 🙂و کلی زندگی نکرده داری🌱!غصه ی چیو و کیو میخوری؟!اونی که رفته؟!تو به تنهایی لایق رسیدن به تموم قشنگیایی دنیایی عزیزم 💞          نگران حرف مردم نباش خدا پرونده ای را که مردم مینویسند نمیخواند❤️می خواهی قضاوتم کنی؟کفش هایم رابپوش راه هایم را برو حالا قضاوتم کن
حالا چون سطح این مدارس بالا هست به دانش اموز فشار نمیاد؟  اخه خیلیا میگن باعث خسته شدن و زده شد ...

اگر دبیرستان باشه فشاری نمیاد چون کتاب اضافی تر ندارن و برا کنکور میخونن اما تو دوره راهنمایی برا زیست و فیزیک و شیمی و زیست و ادبیات کتاب سمپاد دارن در کنار کتابای عادیشون

هر کس به همان اندازه دلی ک ارام کند،آرام شود...💗