2777
2789
عنوان

ب هرکی میگم بچم دختره باورش نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 60 پست

زیر استوریش بنویس واااو حق گفتی دخملم داره میاد باباش میگه بخاطرش قید تمام دنیارو میزنم 

بچشه دیگه هم خون تر از بچه مگ داریییم اونم دخترا ک بابایین😍این استیکرم بزار تهش

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا اصلا دختر رو بچه حساب نمیکنن ظاهرا 

با همچین آدم هایی دهن به دهن نذار عزیزم

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......
مهم خودت و شوهرتین که خوشحالید. ولشون کنین بقیه رو. با بچت هم نذار زیاد در ارتباط باشن اینا پسر دوست ...

شهرامون از هم دوره خداروشکر خودشم دختر داره ی بارم بهش گفتم کسی ک میگ دختر بده اول مادرش بد بوده بعد خودش 

بازم آدم نمیشن

رویاشونم😁
تبریک میگممممم🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰😍😍😍 اما منم حس میکنم پسره فارغ از این که دختر یا پسر شدن فرقی نداره& ...

ممنون عزیز دلم❤

همه همینو میگن بخدا دیوونه شدم هرجا میگن بچت چیه میگم دختر باورشون نمیشه 

رویاشونم😁
هیچی هیچی هیچی شما الان بارداری‌ و ارامشت از همه چی مهم تره بحث با ادمایی که باهات همسو نیستن عذاب ...

کلا آدمیم ک حرفمو میزنم آروم میشم در حد خودم نمیبینمشون ک اذیت کنم خودمو ولی این حرفش واقعا بد بود 

رویاشونم😁
ممنون عزیز دلم❤ همه همینو میگن بخدا دیوونه شدم هرجا میگن بچت چیه میگم دختر باورشون نمیشه 

خوشحالم برات انشالله سالم به دنیا میاد وبچه صالحی میشه برات😊

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
وای یعنی چ میگفتی پسره تا دنیا اومد قشنگ حالشون گرفته میشد عنترا  من نذر مردم بچم دختر باشه&nb ...

اونوقت مسخرم میکردن شعور ندارن ‌ک

میگم شوهرم وان یکاد گرفته میگ ما فکر کردیم پسره گرفتین دختر ک نمیخواد

خب این آدم انسانه؟؟؟ شخصیت داره،؟؟

این داره خودشو تحقیر میکنه با این حرفش ولی نمیفهمه

رویاشونم😁

میگفتی همین دخترو جوری تربیت میکنم صدتا پسر منتشو بکشن یه نگاه بهشون بندازه 😏

بعضیام یجوری پسر پسر میکنن انگار تاج و تختشون بی وارث میمونه😒😒

محلش نده بیشتر بسوزه  استوریشم نشون شوهرت بده که بدونه 

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
عاااشقت شدم 😂😂

جوووون😅

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم