2777
2789
عنوان

ب هرکی میگم بچم دختره باورش نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 60 پست
من والا فقط تو نی نی سایت این چیزارو میشنوم اطراف من خیلی وقته بین دختر و پسر فرقی نیست!

من نه دایی دارم نه داداش بخدا خانوادم انقدر خوشحال شدن فهمیدن حاملم ولی اینا نمیدونم چی میخوان یا حرف حسابشون چیه

قبلنم میگفت چرا داداش ما قربون دختر مردم میره شوهر ما قربون ما نمیره

ی همچین آدمایی هستن

رویاشونم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه

زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه انشاءالله

تیکرتون رو پسر زدید عزیزم..

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
لیاقت دختر دار شدنو نداره خواهر شوهرت.امیدوارم هیچوقت این نعمت بزرگ نصیبش نشه. به تو ام تبریک میگمم ...

قربونت برم عزیزم ممنون

ولی ۳ تا دختر داره ب نظر من لیاقت مادر شدن نداره

رویاشونم😁
زیر استوریش بنویس واااو حق گفتی دخملم داره میاد باباش میگه بخاطرش قید تمام دنیارو میزنم  بچشه ...

اتفاقا شوهرم تو گروه خانوادگی گذاشت برای لمس دستای کوچولوت لحظه شماری میکنم عزیز دلم 

#روزای_پدردختری_توراهه

خاک تو سرشون تبریک نگفتن خودم قربون صدقه بچم رفتم تا بسوزن

رویاشونم😁
قربونت برم عزیزم ممنون ولی ۳ تا دختر داره ب نظر من لیاقت مادر شدن نداره

حسودیش میشه که تو هم داری از نعمت دختر دار دن بهره میبری چششششم حسود کور عزیزم خودت و دختر گلتو ناراحت نکن 😂😂😂

اینا اصلا دختر رو بچه حساب نمیکنن ظاهرا  با همچین آدم هایی دهن به دهن نذار عزیزم

همه خواهر شوهرام دختر دارن نمیدونم چرا بهشون فشار میاد

هنوزم میگن پسره دروغ میگید دختره

رویاشونم😁
فقط هیچ کاری نکن .کار اونو شما تکرار نکن  هیچ وقت از اینگه دو نفر بالغ با هم دعوا میکنن   ...

وآقا خجالت اوره اینکه بخواد شوهرمو ب جون من بندازه حالا اگ شوهرم دهن بین بود میومد اعصاب منو خورد میکرد دعوا بالا میگرفت چی

البته قصدش همین بود که ما دعوا کنیم منم کیک درست کردم نوشتم کیک بابایی پز برای دخترش

آتیش گرفتن

رویاشونم😁
میگفتی همین دخترو جوری تربیت میکنم صدتا پسر منتشو بکشن یه نگاه بهشون بندازه 😏 بعضیام یجوری پسر پسر ...

شوهرم دیده میگ ولش کن شعور نداره 

اخه جالبیش اینه ب شوهرم گفته دختر بشه یکی لنگه ننش میشه شوهرم گفته ۶ سال دنبال ننش بودم خدا کنه لنگه رویا بشه

رویاشونم😁