2777
2789
عنوان

ب هرکی میگم بچم دختره باورش نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط دعا کن شفاش بده  به خودت فشار نیار برا دخملمون خوب نیست شبیه عمه عفریتش میشه😆😆😆

وای خدا نکنه تنها چیزی که بعد سالم بونش از خدا میخوام اینه ب خودم بره شبیه اونا نشه

اگ شبیهشون بشه خدایی نکرده زبونم لال چجوری کووون اون بچه رو بشورم مت😐🤣🤦🏻‍♀️

رویاشونم😁
شوهرم دیده میگ ولش کن شعور نداره  اخه جالبیش اینه ب شوهرم گفته دختر بشه یکی لنگه ننش میشه شوهر ...

واو افرین به شوهرت قدرشو بدون 😁

اونا از حسودیشونه ولشون کن محل نده اگه ام میتونین قطع ارتباط کنین 😁

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
وآقا خجالت اوره اینکه بخواد شوهرمو ب جون من بندازه حالا اگ شوهرم دهن بین بود میومد اعصاب منو خورد می ...

باید خوشحال بشن نمیفهمم فاز بعضی ها رو اخه حسادت تا چه حد تا کجاااا

فقط خدا و دیگر هیچ ....
شهرامون از هم دوره خداروشکر خودشم دختر داره ی بارم بهش گفتم کسی ک میگ دختر بده اول مادرش بد بوده بعد ...

اهمیت نده. پس خداروشکر که دورین. آدمایی که انرژی منفی هستن رو فقط باید لای کیسه زباله کشید انداخت دور. انشالله خوشبختیتون ابدی

باید خوشحال بشن نمیفهمم فاز بعضی ها رو اخه حسادت تا چه حد تا کجاااا

وقتی شعور ک نباشه همینه دیگه ب جای اینک از خوش بودن داداششون تو زندگیش خوشحال باشن ناراحتن

فقط سپردمشون ب خدا تمونجور ک تا الان چزوندتشون از این ب بعدم بچزونتشون

رویاشونم😁