2821
2789
عنوان

گفت پدرمو از تو بیشتر دوست دارم

253 بازدید | 27 پست

دیشب خیلی اعصابم خورد شد گفت از بین من و بابا و مامانت کدومو انتخاب میکنی من بهش گفتم خیلی سخته من هیچوقت بین مامان و بابام یکیو انتخاب نمیکنم گفت نه باید بگی  و یکیو باید انتخاب کنی منم چون نمیتونستم بین مامان بابام یکیو انتخاب کنم گفتم تو. بعدش گفت از جوابت خوشم نیمد باید اوناروانتخاب میکردی بعد گفتم من نمیتونستم بین والدینم یکیو بگم پس یکیو گفتم که پدر و مادرم نباشه بعد گفتم تو بگو گفت پدرم خیلی نارحت شدم واقعا به نظرتون چرا اینجوری کرد اصن؟؟؟؟

نياز به يك تعطيلات خارج از كره ى زمين دارم

وا این سوالا دیگ چیه

میگفتی هرکی جای خودش

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ کودکانه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○