2777
2789
انشاللع تااون موقع طبیعی زایمان میکنی و حامله میشی من خیلیارو دیدم بعداز پنج سال حامله طبیعی شدن

مرسی عزیزم

ان‌شاءالله 

من الان ۴ سال اقدامم

خسته ام از این وضعیت

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم ان‌شاءالله  من الان ۴ سال اقدامم خسته ام از این وضعیت

عزیزم حنتما اصلاح سبک زندگی انجام بده برو اینستاگرام صفحه فلورا تاجیک یا همینجا سرچ کن نظرات بخون ایشون با سبکی که میگه همه بیماری عات درمان میشن اصلا بدن جوان میشه حتما انجام بده من چون خودم انجام دادم برای اینکه انرژی خوبی که گرفتم وظیفم میدونم تاجایی که میتونم بع افراد معرفی کنم

عزیزم حنتما اصلاح سبک زندگی انجام بده برو اینستاگرام صفحه فلورا تاجیک یا همینجا سرچ کن نظرات بخون ای ...

خیلی ممنونم عزیزم 

چشم پیگیر میشم

سلام خانومی ببخشید شما پولیپت را عمل کردی مشکل لکه بینی ت حل شد؟ من که دیوونه شدموبخدا   ف ...

چند روز قبل پریود لکه بینی دارم ۷ روزم بعدش تو یکی از تاپیکا خوندم شمام این مشکل را داشتی گفتم بپرسم چه کردین عمل کردین؟

من از بس مفنامی و ت نسید خوردم دل و رودم بهم ریخته

سلام خانومی ببخشید شما پولیپت را عمل کردی مشکل لکه بینی ت حل شد؟ من که دیوونه شدموبخدا   ف ...

سلام عزیزم

بله من عمل هیستروسکوپی کردم

دکتر گفت پولیپ دو تا داشتی بزرگم بودن

یکیش تو سونوها مشخص نبود

بعد عمل قشنگ تنظیم شدم

هر چه زودتر عمل کن تا راحت بشی

چند روز قبل پریود لکه بینی دارم ۷ روزم بعدش تو یکی از تاپیکا خوندم شمام این مشکل را داشتی گفتم بپرسم ...

منم کلا در هم ریخته بودم

خیلی درگیر خونریزی های شدید و لکه بینی های طولانی بودم

چاره ش فقط عمله

انشاءالله بعد تعطیلات پیگیر باش

هیستروسکوپی هم خیلی راحته

چون شکاف و بخیه نداره

من همون روز که عمل کردم شبش مرخص شدم

منم کلا در هم ریخته بودم خیلی درگیر خونریزی های شدید و لکه بینی های طولانی بودم چاره ش فقط عمله ا ...

ممنون که جواب دادی عزیزم دکتر به من گفته خیلی خطرناکه یه دکتره دیگه گفت نه بابا پولیپ خطر نداره فعلا دارم دوفاستون میخورم اما فایدهنک د

منم کلا در هم ریخته بودم خیلی درگیر خونریزی های شدید و لکه بینی های طولانی بودم چاره ش فقط عمله ا ...

منو دتر اولی خیلی ترسوند گفت دلیل لکه بینی هات نگران کننده س ولی دو تا دکتر دیگه م گفتن پولیپ لکه بینی میده

والا خواهر گیر افتادم برام دعا کن 

ممنون که جواب دادی عزیزم دکتر به من گفته خیلی خطرناکه یه دکتره دیگه گفت نه بابا پولیپ خطر نداره فعلا ...

خواهش عزیزم

پولیپ چیز خطرناکی نیست، فقط واسه بعضی ها مثل من و تو مشکل ساز میشه

منم اوایل گفتن چون هنوز بچه نداری عملت نمیکنیم

ولی وقتی به این مشکل برخوردم دیگه عملم کردن

راستش عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی داروهای هورمونی بدترت میکنن

منم اوایل کلی قرص ال دی و... بهم دادن

بدتر شدم و بهتر نشدم

منو دتر اولی خیلی ترسوند گفت دلیل لکه بینی هات نگران کننده س ولی دو تا دکتر دیگه م گفتن پولیپ لکه بی ...

امیدت به خدا عزیزم

من که خودم تو این قضیه متخصص شدم😂😅

هیچ خطری نداره ولی این خونریزی و لکه بینی نامرتب اذیتت میکنه

من که افسرده شده بودم

همش میگم چرا زودتر عمل نکردم اونقدر الکی اذیت شدم

تهران هستید؟ کجا عمل کردبد؟ به من گفته یک شب هم بستری باید بشید بعضی دکترا هم پولکی هستن

نه عزیزم من لرستانم همینجا هم عمل کردم

تهران هم اتفاقا اون موقع زنگ زدم‌مطب یه دکتر اونم گفت باید هیستروسکوپی بشی

اگه بری بیمارستان دولتی هزینه هم نداری

من اول سرچ کردم بیمارستانای تامین اجتماعی تهران رو

بعد اسم دکتراشونو دراوردم که اونجا کار میکنن

وقتی پرسیدم هم‌گفتن تو بیمارستان هزینه نداره

ولی کلا چون رفت و آمد برام سخت بود همینجا عمل کردم