2777
2789
عنوان

مسکن جانبازان لطفا بیاین

48 بازدید | 14 پست

سلام کسی اطلاعات داره بهم بده

یه خانواده می‌شناسم که پدر جانبازه و سن بالای ۷۵ و الان یه سالیه بیمار و زمین گیره و همسرش ازش نگهداری میکنه

خونه ندارن مستاجرن و صاحبخونه میخواد بلندشون کنه

کسی اطلاع داره آیا میتونن از بنیاد شهید وام یا خونه بگیرن؟ تا حالا استفاده نکردن

باید مراجعه کنه به مراکز مختلف انشالله مشکلشون حل بشه

میدونین وام میدن یا نه؟ چون شرایط سختی دارن برای پیگیری کردن میخوام از قبل اطلاعات بهشون بدم که آیا شدنیه یا نه بعد برن دنبالش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهر دوستم ۲۰۰ تومن وام ۴ درصدی وادیعه مسکن گرفته،احتنالا یکی دو روز دیگه براش واریز میشه ،ضمن اینکه پارسال امتیاز  یه چیزی مثل مسکن مهر بهشون دادن ،اتفاقا تو شهر ما جاش خیلی خوبه ،این وامو پیگیری کنن 

میدونین وام میدن یا نه؟ چون شرایط سختی دارن برای پیگیری کردن میخوام از قبل اطلاعات بهشون بدم که آیا ...

عزیزم من اطلاعاتی در این مورد ندارم من بعضی جاها دیدم نوشتن وام جانبازی حالا شرایطش چجوریه رو نمی‌دونم بنظرم ینفر که آدم امنیه از نزدیکانش  بره دنبال کاراش و از چند جا پرس‌وجو بکنه هروقت نهایی شد طرف  با مدارک ببره  

اونو شنیدن ولی پیگیری نکردن اخه پول پیش ندارنشما میدونی پول پیش چقد لازمه؟و بعد قابل فروشه؟

وای نیاز به پول نداشت اگه میخواستن حواله بفروشن ،اگه میخواستن خودشون ماشین وارد کنن باید پول داشته باشن ،من خیلیارو دیدم حوالشونو فروختن 

تهران هستن؟

تهران بیشتره ،الان ما اشخاص عادی بریم وام ودیعه بگیرم تو همین شهر آمل واممون ۱۴۰ تومنه و ۲۳ درصد یا ۱۸ درصده ،،،ولی برای جانبازا و خانواده شهید همین آمل ۲۰۰ تومن ۴ درصده ،کلا وام بنیاد ۴ درصدیه ،حتی وام مسکنشون

مرسی عزیزم بهشون میگم خیلی لطف کردی

پارسال ثبت نام کردن ،بپرسن ببین الانم هست یا نه ،چون یکی از آشناها  حوالشو تازگیا فروخت ولی دوستم حوالشونو نگه داشتن که شراکتی ماشین بیارن ،اونجوری سودش بیشتره