2789

نه چیزی یاد میگیری 

نه لذت خاصی داره 

حس میکنم وقت ادم الکی الکی داره تلف میشه 

ولی میچسبه😂 

من خودم وقتی حوصله هیچ کاری ندارم و خیلی خیلی بیکارم میام اینجا 

شما چی؟ 

ینی بوده یکی از اولویتاتون باشه ؟

ینی قبل از چک کردن بقیه شبکه های مجازی بیان اینجا؟

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من هیچی نصب ندارم چون بدم میاد واسه چیزا مسخرش میام یکم میخندم میرم😐

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که زندگی بهت یاد داده چیه میگم هرجای زندگی حالت با کسی و چیزی خوب نبود ترکش کن. مهم نیس تا کجا پیش رفتی. مهم نیس چقد زمان گذشته. میگم هیچ وقت برای ترک مسیر و آدم اشتباه دیر نیست. میگم هیچی توی زندگی مهم تر از این نیست که حالت خوب باشه. هیچ چیزی و هیچ کسی ارزش آزار دیدن رو ندارهمیگم اولویت زندگیت حال خوبت باشه. چون یه جایی وقتی به گذشته نگاه می کنی می بینی سر آدما و اتفاقاتی اذیت شدی که حالا هیچ جایی تو زندگیت ندارن..

من خیلی چیزا یاد گرفتم دوستای خوبی دارم برخلاف واتس آپ و اینستا خیلی مفید 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

برای من پر از کمک رسانی و انرژی مثبت بوده ترجیح میدم 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
من خیلی چیزا یاد گرفتم دوستای خوبی دارم برخلاف واتس آپ و اینستا خیلی مفید 

چه خوب 

من سه ساله با اینجا اشنا شدم 

نه دوست خوبی نه چیز مفیدی یاد گرفتم☹️

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا

زمانی بیهودس که تو کار دیگه ای که از قضا مفید هم هست رو ول کنی بیای نی نی سایت ولی وقتی بیکاری بیای چرا بیهوده باشه چیکار کنه ادم به در ودیوار زل بزنه؟ تل و اینستا و... رو هم که انقد رفتیم چیزی نداره😀

اینجا همون شهر بازی هستش که پینوکیو با گربه نره و روباه مکار رفت و اگه چیزی میخورد تبدیل به خر میشد 

اینجا هم همینجوریع

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
من خودم وقتی حوصلم سر میره حوصله هیچی مخصوصا اینستا اینا رو ندارم میام اینجا 

منم همینم 

ولی باز اینستا ترجیح میدم😂

چه خوب  من سه ساله با اینجا اشنا شدم  نه دوست خوبی نه چیز مفیدی یاد گرفتم☹️

حتی شغل ام رو از نی نی سایت ایده گرفتم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
مگه نی نی سایت نباشید از دقایق عمرتون به نحو احسن استفاده می کنید؟! 

مثلا اورانیوم غنی میکنیم😆

🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔