2777
2789

لطفا بخونید مهمه..مرسی🌹

دوست پسر دوستمه..حدود۳  سالو نیمه باهمن..چند وقته الان به اختلاف خوردن دختره میخواد کات کنه..

میگه یه بیرون درست حسابی نمیاد همش میگه حال ندارم و فلان..زنگ هم خیلی کم میزنه بهش شاید ماهیی یه بارم نزنه.

زیاد توجه نمیکنه کلا از ۵ بار بیرون رفتن شاید ۴ بارشو دوستم پیشنهاد میده ک میرن..یه اخلاقای خاصی داره انگار میگه پیام سین میکنه مثلا میزاره یکی ۲ ساعت بعد ج میده..

حالا بیشتر از این ناراحته ک ازش میپرسه چیکار میکنی یا چرا انلاینی اینستا پیام منو ج نمیدی تو واتساپ با اینکه گوشی دستته میگه من باید ب تو جواب پس بدم ک چرا انلاینم؟؟

دوستمم از این حرفش ناراحته ..یه موضوع دیگم ک هست میگه چرا اصلا منو ب خانوادت معرفی نمیکنه..هی میگی میکنم ولی نمیکنی..اولش قرار بود قبل سربازی اشنا کنه نکرد!بعد واسه دوستم‌خاستگار اومدم گفت بهش یه حرکتی بزن باز نکرد..بعد گفت انوزشی رو برم بیام نکرد باز..الانم چند ماهییه ک از سربازیش گذشته..حالا دوستم‌میگه میخوام کات کنم خسته شدم از این اخلاقاش..نظر شما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیا نیاز هست که بگم زیر سرش بلند شده یا خودت میدونی البته اینو به دوستت بگی قطعا منکر میشه امت خوب خودش رو زرده به خواب بلاخره باید بیدار شه

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
آیا نیاز هست که بگم زیر سرش بلند شده یا خودت میدونی البته اینو به دوستت بگی قطعا منکر میشه امت خوب خ ...

خودشم خسته شده دیگه میخواد کات کنه..میگه اینا بی احترامی ب من حساب میشه وقتی اینجوری رفتار میکنه

چقد منه دوستت من که میخوام جدا شم‌ازش

اگر توام اینحوری ای جدا شو..اینا تا دوستی اینن تو زندگی ک هیچی دیگه..فردا هرچی بهشون بگی میگن ب توچه یا چرا ب تو جواب پس بدم😕

رابطه سمیه بگو بکشه بیرون سه سال زیاده و حتما براش سخته ولی بگو که از این برات عشقو شوهر در نمیاد

دقیقااا👌🏻 حتی یه ب خودش زحمت نمیده یه با مادرش صحبت کنه حداقل نظرشو بدونه فقط🤦🏻‍♀️سر این دوستم خیلی حرص میخوره

کات کات چه اخلاقای گندی دارن این پسرااااااا

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت