2777
2789
عنوان

جراحی بینی و گریه 😭😭😭

567 بازدید | 11 پست

۵ روزه بینیمو عمل کردم ولی هربار تو تلویزیون یا تو گوشیم حادثه ی ابادان رو میبینم دست خودم نیست انقد گریه میکنم تا اروم میشم .. عکس تک تک جانباخته هاشو میبینم از عکس مریم و رامین و شیرین و گریه های جانسوزانه نامزد شیرین یا اون مادری ک کل خونوادشو از دست داد و  اشکاش کل دنیارو لرزوند یا اون طفل معصوما یا بقیه جوونا و اون کارگر و جوشکاری ک برا ی لقمه حلال رفته بودن کار کنن و متروپل اوار شد رو سرشون 😭😭😭 دکترم گفته بود نبابد گریه کنی ولی دست خودم نیس نمبدونم چرا باز میرم سراغ کلیپ هاشون 

گوشیتو بزار کنار اصلا ماه اول نباید زیاد گوشی دست گرفت،بگیر بخوابو ایتراحت کن یا نهایتا ی پیاده روی ملایم برو

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سعی کن نبینی کاری که نمیتونی بکنی  حدااقل به بینیت آسیب نرسون فقط براشون فاتحه بخون برا خانواده هاشون صبربخواه ازخدا

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
همینطوره ..جز دعا کاری از دستمون نمیاد 

اینهمه پول عمل دادی واینهمه مراقبت حیفه خدای نکرده بدشه بینیت گریه نکن دختر

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

عمل بینی توسط دکتر متخصص و کادری حرفه‌ای
با سابقه درخشان و نازلترین قیمت 
با قیمت ۱۱ میلیون تومن
مشاوره رایگان
برای مشاوره و پاسخگویی سوالات با شماره 09337171901 و دیدن نمونه جراحی بینی به اینستاگرام زیر مراجعه کنید

https://www.instagram.com/jarahi_bini_zibaie/