2777
2789
عنوان

توصیه روانشناسی

127 بازدید | 11 پست

می‌خوام بهتون یه توصیه دوستانه بر اساس تجربه و مشاهدات و شغلم بگم؛

لطفاً با دقت بخونید تا اگر در چنین شرایطی قرار گرفتید، بدونید چطور باید رفتار کنید:

طرف مرتب از یکی پیش شما بدگویی و اظهار ناراحتی و اعتراض می‌کنه و موجب میشه تا شما یک دید منفی بهش پیدا کنید و برای همین‏ رفتارتان باهاش سر سنگین و سرد بشه، به خصوص اگر بهتون القاء کنه که این فرد پشت سرتون بدگویی و غیبت کرده

یک مراسم مثل عقد یا عروسی یا تولد برای اون فرد سوم پیش میاد و شما رو دعوت می‌کنه و نفر دوم به شدت با گفتن اینکه حالا چیکار کنیم؟ یعنی بریم مراسمش؟ من که فکر نکنم برم و...

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.

خلاصه ‏شما رو دچار تردید می‌کنه که نروید و بالاخره تحت تأثیر حرفاش تیر خلاص رو می‌زنید و به مراسمش نمی‌روید...
بعد از اون، متوجه می‌شوید که نفر دوم که اینقدر اظهار ناراحتی و گله کرده، خودش رفته و اتفاقاً کلی هم زده و رقصیده و مجلس گرمی کرده...

اینجاست که اون نکته‌ی مهم و حیاتی از نظر روانشناسی بروز پیدا می‌کنه

دنیا زشتی کم ندارد، زشتی‌های دنیا بیشتر بود، اگر آدمی بر آن‌ها دیده بسته بود. امّا آدمی چاره‌ساز است.

من همچین موقعیتی داشتم دقیقا

پشت سرم حرف نزده بود ولی یه کاری کرد دلخور شدم

ولی اینم بگم که دلم با نفر دومم صاف نبود 

برای همین حس کردم برای احترام به خوبیای گذشته برم عروسی رو و صلاح دید خودم برام مهم باشه نه حرفای نفر دوم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بهتون بگم که بعضی افراد به شدت از لحاظ روانی دوست دارند که روابط با دیگران به صورت نقطه‌ای و غیر متقاطع داشته باشند یعنی رابطه خودش با بقیه خوب و در مرکز توجه باشه ولی دیگران به صورت دو به دو رابطه نداشته باشند!

می‌دونم یه کم توضیحش سخته ولی اینطور بگم که این ‏افراد از اینکه بقیه باهم دوست و خوب و صمیمی باشند دچار حسادت شده و حس خود تحقیری بهشون دست میده؛ برای همین مرتب بدگویی «بقیه» رو پیش «بقیه» می‌کنند تا نذارند روابط دوستی صمیمانه شکل بگیره؛ اونا دوست دارند خودشون مهمون اول و برگزیده بقیه باشند، خودشون شنونده نخست اخبار بقیه باشند.

خودشون تعیین کننده روابط بقیه باشند و برای همین هر کاری می‌کنند تا از ایجاد حلقه‌های صمیمیت بین دیگران جلوگیری بشه؛ از رفتن شما به مهمانی و مراسم و گردش و تفریح با بقیه جلوگیری می‌کنند و بعد به اون بقیه القاء می‌کنند که شما از حسادت و خباثت نرفتید!

بعد هم کاری می‌کنند ‏که تا بقیه در برنامه‌های بعدی، شما رو دعوت نکنند!
این افراد هر نسبتی می‌تونند با شما داشته باشند:
دوست، همکار، خواهر و برادر، جاری، باجناق و...
حالا سؤال مهم: دلیل این رفتار چیست؟
دوستی افراطی و خودخواهانه به شما!

یعنی این افراد به صورت افراطی شما را می‌خواهند و احساس می‌کنند ‏روابط شما با سایرین موجب میشه تا شما رو از دست بدهند! برای همین رفتاری می‌کنند که شما منزوی شده و فقط به او روی آوردید!
البته این دلیل اصلی موضوع است و گاهی دلایل دیگری هم هست مثل خودشیفتگی، خود مهم پنداری، حسادت و رقابت و...

باید بهتون بگم که بعضی افراد به شدت از لحاظ روانی دوست دارند که روابط با دیگران به صورت نقطه‌ای و غی ...

دقیقا مورد منم اینجوری بود بدیای قبل طرفو یاداوری میکرد

اما من میدونستم ادم دو روییه روی حرفاش حساب جدی بازنکرده بودم

در مواجه با چنین فردی، بهترین کار این است که ‏به جای اینکه بگذارید او شما را مدیریت و کنترل نماید، شما خود کنترلی کرده و ضمن همراهی ظاهری با او، کار خودتان را بکنید، بعد از تکرار این رفتار، معمولاً دست از شما کشیده و سراغ نفر بعدی می‌رود

دقیقا مورد منم اینجوری بود بدیای قبل طرفو یاداوری میکرد اما من میدونستم ادم دو روییه روی حرفاش حساب ...

بهترین کار اینکه شما خودت مدیریت کنی شرایطو

خوب کاری کردی عزیزم

بهترین کار اینکه شما خودت مدیریت کنی شرایطو خوب کاری کردی عزیزم

حقیقتا ادم دوم دوست نزدیکم بود ولی دیده بودم که پشتم میره الکی حرف میزنه وگرنه حرفش برام تاثیر گذار میشد

سلام خوبی عزیزم شما برام اومدین حدس زدین

شوهرم گفتین قبول نمیشه درست بود

گفتین اسفند ماهیم درست بود

گفتین بچه آینده پسره ولی رفتم سونو ان تی گف احتمالا دختر ولی مطمن نیستم 

گفتم بهت بگم😁😁😁