2777
2789
عنوان

مادر شوهر خواهرم بهش گفته کریر بچه بدردت نمیخوره 😕

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 46 پست

شاید نظرشو گفته ولی بنظر من بهتره تو این مسایل حتی نظر ندن یه مبارک و تشکر کنن و تمام 

کریر رو من خیلی استفاده کردم توشو بالش کوچیک پر کرده بودم دخترم توش میخوابید تکونش میدادم موقع کار میبردم اشپزخونه در حموم باز میذاشتم تو کریر منو نگاه میکرد تا حموم کنم چون باید منو میدید تا گریه نکنه با کریر می‌بردمش تو ماشین بیرون 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مادرشوعره اصلا مربوط نیس .این یک

دوما تو گردش و عروسی و اینا کریر لازم میشه. بعدم مهمونی جایی رفتنی هم دیکع لازم نیس به صاحبخونه بگی یه چیز بیار پهن کنم زیر بچه. میزاره تو همون میخوابه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

نمیدونم والا  مامانم بنده خدا حس میکنم ناراحت بشن 😞😞

اهمیت نده ولش کن

کار خودتونو بکنین

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

اگه تپلی باشه بدرد نمیخوره پسر من سه ماهگی بزور جا میشد نو موند بعضی بچه ها هم لیز می‌خورند میان بیرون مثل دختر خاله ام عین کرم تکون می‌خورد تا بیاد بیرون

خودشناسی DNA plus

پسرمن گریه میکرد موقع ظرف شستن و اینا با کریر میزاشنم رو کابینت .منو میدید گریه نمیکرد.. البته باید خیلی مراقب باشی و دور نباشی از  بچه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

چه اشکالی داره راستش منم تجربشو داشتم واقعا خیلی کاربردی نیستش ..حالا اونم نظرشو گفته تازه قبلشم تشک ...

من اصلابه حرفش کاری ندارم اینک میگ الان عوض کنید زشت نیست؟؟ مامانم با ذوق بنده خدا رفت خرید