2777
2789
عنوان

تاپیک ایرانی ها بیاین

127 بازدید | 15 پست

بچه ها من خودم اهل زنجانم اهل ایرانم هستم هدفم از اون تاپیک ک گفتم ایران فلان و اینا این بود ک ثابت کنم ما با این ک تو کشور کلی مشکل داریم ولی قلبا دوسش داریم ک اگه اینطور نبود اینطوری از کشورمون دفاع نمیکردین با تمام جملاتی ک گفتین و گاها تند رفتار کردین باهام قلبا خوشحال شدم دمتون گرم 💕🤍

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚

هموني هستي ك گفتي افغانستان بهتره ؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران خیلیم خوبه والا فقط یه مشت مسئول......  داره که دارن گندکاری میکنن البته آدم احمق همه جا هست

میشه واسه ظهور امام زمانم دعا کنی آخه دوست داره بیاد نجاتم ن بده لطفا واسه این که یه گل داداش بده به هدیه امام رضا دعا کن یه صلوات بفرست الهی خیرشو ببینی خدایا امید اول آخرم خودتی
کارت خیلی زشت بود  معلومه که کشورمونو دوست داریم

ببخشید ولی خب خیلیا تو همین نی نی سایت چند بار از ایران دفاع کردم ولی منو درسته قورت میدادن ک تو هیچی حالیت نیست و فلان ایرانه خیلی عقب مونده طت و خلاصه خواستم ثابت بشه هنوزم هستن کسایی ک با تمام مشکلات و عاشق کشورمونن

اره افغانی نیستم

اهان بعد راستو نگاه كردي چپو زدي؟؟

اين جمله ك اونجا بهتره چ ربطي ب حرف الانت داره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من گفتم گزارش نزنین که اخرش بگم بهتون ولی گویا خیلی بهتون بر خورد😁

تو همونی هستی ک گفتی افغانستانی هستی؟

تو تاپیکای دیگه پشت سرت میگفتن😂

اگه ديدي همه‌ چيز قشنگه بدون‌ که مستي!!!🤞

اهان بعد راستو نگاه كردي چپو زدي؟؟ اين جمله ك اونجا بهتره چ ربطي ب حرف الانت داره

ن خواستم از دید یه غیر ایرانی این حرفو بزنم ولی جز افغانستانی ها ک کسی ب ایران زیاد مهاجرت نمیکنه