2777
2789

خاطره خوب تو این ۲۱ سال نداشتم 

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

توی دوران نامزدی یبار مریض شدم شدیددد حالم به قدری بد بود که نمی تونستم برم درکتر برای همین نامزدم سرم گرفت آورد برام وصل کنه بعد همسرم و مامان وبابام اومدن بالا سرم حالمو بپرسن در همین حین همسرم داشت سرممو وصل می‌کرد منم دردم گرفت شدید باصدااای بلند داد زدم درششش بیاااار آخ واااای دردم گرفتتت نکن توووش درش بیاااار شوهرمم هول کرده بودا😂 دیدم بابام خیلی سوسکی رفت بیرون ازاونور همسرمم هی چشم وابرو میومد ساکت شو بابات شنید🤣🤣🤣بعدا ازخجالت نمیتونستم تو روی بابام نگاه کنم😑🤦‍♀️😂

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نکشتت چقدر خندم گرفت🤣🤣🤣🤣

اصلا افتضاح ترین خاطرم بود😂😂🤦‍♀️

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️