2777
2789
عنوان

دیگه بخدا ک کم اوردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 42 پست
چجوری عزیزم سنش کم نیست شوهرم وقتی همه چیو از من مخفی میکنه و همه چیو میره ب ابجیش میگه دیگه چ انتظا ...

مآل منم سنش کم نیس مشکلی ندارم خیلی صمیمی اتفاقا با شوهرم به مشکل برمیخوردم  به خواهر شوهرم میگفتم نصیحتش میکرد چون حرف شنوی داش

𝑴𝒂𝒓𝒓𝒊𝒆𝒅💍♥️/👩🏼‍⚕️🩺𝑴𝒆𝒅𝒊𝒄𝒂𝒍 𝑺𝒕𝒖𝒅𝒆𝒏𝒕
فداتشم 

خدانکنه

میدونم آلان همه عهدایی ک با خودت بستی 

فردا یادت میره

دوباره با حرکات شوهرت ناراحت میشی و هنوز هم واست مهمه 

خودم یه جور دیگه زخم خوردم

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری عزیزم سنش کم نیست شوهرم وقتی همه چیو از من مخفی میکنه و همه چیو میره ب ابجیش میگه دیگه چ انتظا ...

باید به شوهرت میفهموندی  بعضی مسائل  خصوصی رو نگه فقط در مورد این جور مسائل باید با سیاست رفتار کرد هیچوقت نباید انتظار داشته باشی  با خانوادش کات کنه باید با سیاست بهش نزدیک میشدی ولی با دعوا دور شدی و جبهه گرفته و دزدکی حرف میزنه و پیاماشو  پاک میکنه

باید به شوهرت میفهموندی  بعضی مسائل  خصوصی رو نگه فقط در مورد این جور مسائل باید با سیاست ...

گفتم حتی مشاورم رفتیم و مشاور بهش گفت حواست باشه خانوادت زندگیت خراب نکنن هوای زنتو داشته باش اماااا کو گوش شنوا 

الهی برای دل زخم خوردت بمیرم 

خدانکنه عزیزم

ان شاء الله خدا بهمون کمک کنه

نامزد من با عمش این رابطه ای که شوهرت و خواهرت دارن داره

من زنگ بزنم جواب نمیده خودشم نمیزنه

اما عمش زنگ میزنه جواب میده کلی حرف میزنن خودش زنگ میزنه... 

اما ادعای دوست داشتن میکنه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
گفتم حتی مشاورم رفتیم و مشاور بهش گفت حواست باشه خانوادت زندگیت خراب نکنن هوای زنتو داشته باش اماااا ...

چن تا خواهر  شوهر داری؟ باعث دو به هم زنی هم میشن؟