2777
2789

سلام‌بچه ها دلم گرفته چند وقته اصلا میونم با همسرم اوکی نمیشه هر کاری میکنم هر جوری پیش میرم هی میگم این الان تو بد موقعیتیه ولی واقعا خسته شدم همش احساس میکنم کسی زیر پاش نشسته واقعا امشب دیگه نمیتونم چند وقته اخه تا میادزندگیم اوکی شه باز یه چیزی میاد همش فکرم دنبال خودکشی میره بخدا ولی بخاطره بچه ام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مثال بزنی؟

هرجوری باهاش حرف میزنم اروم باشه نمیشه تا میام دو کلمه حرف بزنم روشو میکنه اون ور بخدا اصلا تو‌خونه حرف نمیزنم کل کارامو میکنم تا وقتی بیاد خونه اروم باشه کلا فضایی خوبی باشه ولی تا میاد سرش میره تو گوشی تو اینستا یا با دوستاش چت میکنه وقتی میره پیش داداشش ویاد بدتر میشه اصلادنمیشه باهاش حرف زد 

الان چی شده عزیزم

خسته شدم بخدا هرکاری میکنم زندگی اروم داشته باشم نه اهل پرچونگیم نه تو‌زندگی کسی ام ولی خیلی سنگ انداختن تو زندگیم میگم خدا بالا سرمه هوامو داره امشب فقط اومدم با شوهرم دو‌کلمه حرف بزنم بخدا یه جوری عصبی شد روم موندم حرفم تو‌دهنم ماسید 

چطوری باید بفهمم

بشین ببین واقعا مساله چیه. شاید از اخلاق خودته. شاید از چیزای دیگه. اگر همه چی اکی بود اما اینجوریه پس یک جای کار میلنگه مگع میشه یکی بیخودی حالش خراب باشه. یکی میشناسم ۷ سال بدون دلیل قهر کرده بود و رفته خونه باباش. شوهرش هم نه طلاق میداد نه ازدواج میکرد خب تابلو بود یکی دعا گرفته اخرش یکی براشون باطل کرد گفت دعا را دادن به گاو بخوره باید یکی بخرید قربونی کنید حل میشه باورت نمیشه خانه خودش با پای خودش برگشت. 

بشین ببین واقعا مساله چیه. شاید از اخلاق خودته. شاید از چیزای دیگه. اگر همه چی اکی بود اما اینجوریه ...

نمیتونم حرف بزنم اصلا اهمیت نمیده نمیدونم از این تک نیت گرفتم میگن سنگین د.ع .ا افتاده بخدا من اصلا اهل جرو بحث نیستم واقعا موندم