2777
2789
عنوان

مبارک هممون😍😍😍😍😍😍

428 بازدید | 42 پست

توی این دو سال و اندی هرکدوم حداقل یه اشنا رو بخاطر کرونای لعنتی از دست دادیم.....وقتی عموی نازنینم همون روزای اول کرونا رفت،با خودم میگفتم روزی که اعلام کنن کرونا دیگه فوتی نداره از ته دل اشک شوق میریزم.....امروز به لطف خدا و تلاش دانشمندای کشور خودمون فوتی ها صفر شد.....افتخار میکنیم و سرمون بالاست تو دنیا....هرچند عده ای دستاورد خودمون رو تحقیر میکردن و مدام میگفتن اینا اب مقطره و کاش واکسن بدرد بخور مثل فایزر رو ازاد کنن بریم بزنیم بلکه نجات پیدا کنیم.حالا ما با اب مقطر فوتیهامون صفر شد و فایزر زده ها هنوز دارن تلفات میدن....خوشحال نیستم.ان شاءالله تو کل دنیا ریشه کن بشه این لعنتی،ولی اون روزا خیلیامون دلمون بدرد میومد از این حرفا و مسخره میشدیم بخاطر طرفداری از واکسن داخلی ......بالاخره اخرای زمستون شد و روسیاهی موند به زغال......خدایا از ته ته ته دلم شکرت.....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند درصد به نظرت واکسن خودمونو زدن 

خیلی خیلی زیاد....

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

کاش اون سلبریتی‌هایی که تو روزهای اوج کرونا فریاد میزدن و ناامیدی و ترس به جون مردم میریختن، الان هم انقدر شرف داشتن که فریاد بزنن امروز، روز صفر کرونا بود..

اون هم بدون واکسن آمریکایی و انگلیسی!   

‏        «ما فاتَكَ لم يُخلق لكَوما   خُلِقَ لكَ لن يفوتكَ!»                  آنچه را از دست دادی برای تو آفریده نشده و آنچه برای تو آفریده شده است را هرگز از دست نخواهی داد.‌‌‌.                                                                                         هوچی گری  اولین دستاویز کسایی هست که دلیلی منطقی برای رفتار و حرکاتشون ندارند !                                            🖤 ۱:۲۰ 🖤 فراموش نخواهیم کرد..
خیلی خیلی زیاد....

عزیزم فاصله سنی نینی هاتون کمه؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱

مطمئنا اونا که گفتن اب مقطره و دیگران رو نسبت به این دستاورد تحریک کردن که دستاورد بی ارزشیه... اون دنیا باید جواب بدن... 

کسی که از بنده خدا تشکر نکنه شکر خدا رو هم به جا نیاورده... 

خداوند همه فوتی های کرونا رو ببخشه و بیامرزه و با نگاه رافت و امرزش بیشتری پرونده اعمال این اموات غریب ما رو بررسی کنه... غریبانه رفتن... ادمیزاد مریض که میشه دوست داره عزیزانش کنارش باشن بهش برسن اما اینها قرنطینه شدن... خدا رحمتشون کنه

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
هرکی اطراف ما بود ک سینو زده خیلی هام کلا نزدنه

اطرافیان من همه برکت زدن.