2777
2789
عنوان

ورشکستگی سنگین و حال بد

396 بازدید | 11 پست

دوستان خیلی نیاز به دعا دارم. صلوات یا دعایی اگه خوبه بفرمایید انجام بدم و شما هم بی نصیب نگذارید منو. 

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم

اتفاقات ناگوار خیلی سخته

اما خداوند خودش کمک می کنه تا این سختی ها هم تموم بشه

من باهات حمد را شریک شدم 

درخواست دوستی دادم اگر دوست داشتید قبول کنید تا شماره تماس بذاریم که به همدیگه یادآوری کنیم که مدیون بقیه نشیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
سلام دوستم اتفاقات ناگوار خیلی سخته اما خداوند خودش کمک می کنه تا این سختی ها هم تموم بشه من باها ...

سلام عزیزم این چله جدید چه مدلیه؟  یعنی تا ۴۱ روز هر روز سهم هر نفر ۱۰۰ تا حمده؟ که الان من باید ۵۰ تا بخونم و شما هم ۵۰ تا؟ و اینکه دقیق میفرمایید از چه تاریخی شروع میشه ۴۱ روز و به چه تاریخی ختم میشه؟

جزئیات رو بدونم بهتره چون من متاهلم و سرکار میرم تا ۴ شنبه هر روز ۶ میرسم خونه و بعد رسیدگی به خونه و آشپزی میکنم و آدم بد قولی هم نیستم نمیخوام حتی یک روز یا ثانیه ای به تاخیر بیوفته خوندنم ( حمد چله رو میگم)

حالا شما شرایطی ک پرسیدم رو دقیق بفرمایید ممنون میشم.

سلام عزیزم این چله جدید چه مدلیه؟  یعنی تا ۴۱ روز هر روز سهم هر نفر ۱۰۰ تا حمده؟ که الان من بای ...

منم خودم شاغل هستم و متأهل برا همین منم می ترسم

از ۲۴مرداد شروع شده به مدت 41روز 

اگر بخواهیم نصف کنیم آره هر روز 50تا باید بخونیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

من خودم حالت عادی حمد رو  می خونم حالا بخوام بشمارم سخته 

من خودم حالت عادی حمد رو  می خونم حالا بخوام بشمارم سخته

من از ۲۴ تا ۳۱ مرداد به ازای هر روز ۵۰ تا خوندم.

هر شب سوره واقعه بخون.

روزهای دوشنبه و چهارشنبه....سوره تکاثر 40 مرتبه

بعد هر نماز،سوره مزمل بخون(یعنی روزی ۵ بار)

عصر پنجشنبه ها ۴۱مرتبه سوره نصر 

ان شاءالله گشایش حاصل میشه 🌹🌹🌹🌹🌹

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
من از ۲۴ تا ۳۱ مرداد به ازای هر روز ۵۰ تا خوندم.

نمیشه یه باره بخونیم 

باید هر روز ۵۰تا باشه 

منم خودم ۱۰۰تا خوندم