2821
2789
عنوان

هماتوم. لکه بینی

372 بازدید | 11 پست

یه هماتوم دارم کمتر از 1 میلی گرم. ولی لکه بینی قط نمیشه. گاهی کمه. گاهی مثل امشب زیاده. 

فقط تو دستمال ولی. دکتر بهم گفت تا وقتی جذب بشه یا دفع بشه لکه ها هست. ولی استرس ولم نمیکنه. تو روخدا بیایین دلداریم بدین. الان تازه 7 شب شیاف گذاشتم. 

اصلا نترس مال من بزرگترم بود فقط استراحت کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم یعنی اشکال نداره که داره میاد بیرون درسته؟؟؟؟ 

چه اشکالی همون خونای اضافست نترس استارس برات سمه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مرسی گلم. ممنونم. 

فدات❤️