2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 52 پست
خسارت نده خیلییییییییی بیشعوره

بیچاره حالش خیلی بد شد ..گفت همین فردا میرم بازار براش میخرم .ولی خب مامان عروس هم ناراحت بود هم بیچاره انداخت تو تعارف 

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیدن جهیزیه یکی دونفر باشن کافیه  چخبره اخه بلاخره یکی دست وپا چلفتی در میاد ک اینجوری بکنه

ما اگر ۱۰۰نفرم که  باشیم.....فقط  فرش ...این چیزا رو پهن  میکنن  برا ظرف  اینا  خود عروسو  صدا میزنن  بیاد...

.....دو فرزند ۴ساله    ۸ماهه
قضا بلا یه دونه لیوان ، یه کاسه ، یه نعلبکی نه یه کارتن پررررر حواسشو جمع نکرده ، سر سری بلند کرده ...

خیلی صحنه بدی بود اصلا همه شوکه نمیتونستن تکون بخورن پلک بزنن

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

شت

من روز اول چیدن جهیزیه م هم زدم نصف چینی و پاسماوریمو شکستم هم دوتا بلور

بعد کف خونه از خنده غش کردم با شوهرم مادرشوهرم انقدر حرص خورد اشکش دراومد میگف بیخیال تر از شما دوتا ندیدم بعدم رفت😐

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم