2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 52 پست
شت من روز اول چیدن جهیزیه م هم زدم نصف چینی و پاسماوریمو شکستم هم دوتا بلور بعد کف خونه از خنده غش ...

ن بابا این خیلی بد بود میگم که از شوک نمیتونستیم حرف بزنیم

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طفلک شوهر  طرف این همه الکی الکی افتاد  تو خرج....خدا کنه داشته باشن بخرن

اره .. ما خانواده داماد بودیم ولی حس میکنم مامان عروس خیلی حالش گرفته شد بیچاره 

ن بابا این خیلی بد بود میگم که از شوک نمیتونستیم حرف بزنیم

نه من همش شکست میلیونیم قیمتش بود کتفم نبود

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم
خدامیدونه تو این گرونی اون پدرمادر بلورهارو باچه خون دلی خریدن

اوهوم.. خدایی خیلی سلیقه به خرج داده بودن واسه جهیزیه ..همه رنگ کرم سفید ست بود 

بلورهاش فک کنم حدود ۱۰ ۱۱ میلیون بود

امیدوارم واقعا بخره چون اون عروس با کلی ذوق خریده بود و البته تو این گرونی اول غصه هزینه ای که پدرش ...

خودش گفت نمیخوام بعد خورد خورد میخرم ولی اونی که شکست حالش بد بود گفت تا قبل عروسی میرم بازار برات یه ست کامل سفارش میدم برات بذارن تو کارتن پولشو میدم

اوهوم.. خدایی خیلی سلیقه به خرج داده بودن واسه جهیزیه ..همه رنگ کرم سفید ست بود  بلورهاش فک کن ...

من نمیفهمم چرا باید انقددددددر هزینه چهارتا کاسه بشقاب بکنن که بعد حرص خراب شدن و شکستنش رو داشته باشن؟؟؟

خوب داشته  باشن...بخرن...شما از کجا میدونی  الان  اونا ۱۰میلیون  دارن  بدن& ...

حالا همه بلورهاشو ک نشکونده میگه ی کارتن بوده . انشاالله ک دارن نداشته باشه هم ی جور دیگه جبران میکنن

مینا قری هستم
من نمیفهمم چرا باید انقددددددر هزینه چهارتا کاسه بشقاب بکنن که بعد حرص خراب شدن و شکستنش رو داشته با ...

خب خیلی هاش واجب بود مثلا پارچ لیوان آجیل خوری و.‌

اونی ک ظرفارو شکست وضعش چطوره؟؟مالی منظورمه

نمیدونم والا ..از خانواده خود عروس بود ما خانواده داماد بودیم..

فقط رفتیم یه سر بزنیم نگاه کنیم برگردیم ..خونه داییم بود عروسی پسرش