2777
2789
عنوان

مادرشوهرم از پله افتاده لنگش در رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 30 پست
شما   رفتی بمونی  باید ببینی چکاری از دستت برمیاد باید کارهاشو به پرستارها بگی  &nbs ...

نمیدونم بخدا شوهرم کار داره دوتا بچه کوچیک دارم اصلا بد موقع افتاد خداکنه زودتر خوب بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله اگه خوب بشه که خوبه دکتر گفته عملش خطرناکه احتمال عفونت ریه و مثانه ایناش خیلی زیاده

خیلی هم عملش با وسیله هاش گرونه 

انشاله که خوب بشه ۵۳ سالشه 

چندتا بچه داره 

وزنش زیاده درسته  چاقه مادر شوهرت

خیلی هم عملش با وسیله هاش گرونه  انشاله که خوب بشه ۵۳ سالشه  چندتا بچه داره  وزنش ...

شش تا پسر داره نه وزنش زیاد نیست متوسطه فک کنم پوکی استخوان هم داره، اره دکتر گفته که خیلی گرونه کاش خوب بشه مهم نیست 

ممنونم بخدا فقط منم باید برم کاراشو بکنم مادرشوهرم دختر نداره یکی از جاریام تازه زایمان کرده یکی دیگ ...

الهی عزیزم 

خدا خیرتون بده ان شاءالله 

من بین آشنایان این مورد دیدم البته سنش هم بیشتر بود و اذیت شد هم خودش هم اطرافیان ،؛براش پرستار گرفتن  

اگر توان مالی دارین حتما پرستار بگیرین  چون بالاخره آدم بزرگسال مراقبت شخصی ازش سخته  برای سرویس بهداشتی و اینا  .روزهای اول بعد عمل هم که باید ایزی لایف بشن  بعد مدام باید جابجا بشه که دور از جون زخم بستر نشه  اون دیگه مکافاته 

دعا میکنم زود خوب بشن 

بیمارستان دولتی پرستاراش اصلا جواب آدمم به زور میدن

اخه شما بخوای زیرش لگن بزاری نمیتونی 

بخوای بلندس کنی نمیتونی   پرستاری ازش مهارت میخاد شما نمیتونی   باید طرف مهارت داشته باشه

اخه شما بخوای زیرش لگن بزاری نمیتونی  بخوای بلندس کنی نمیتونی   پرستاری ازش مهارت می ...

اره به خدا من بعد از سزارین کمردرد دارم مسکن میزنم ئه مدت خوب میشم دوباره که زیاد روپا باشم دردم شروع میشه

اره به خدا من بعد از سزارین کمردرد دارم مسکن میزنم ئه مدت خوب میشم دوباره که زیاد روپا باشم دردم شرو ...

عزیزم  این کاربر درست میگن هم برای مادرشوهرتون هم خودتون بهتره پرستار بگبرین  .چون اونا وارد هستن چطور جابجا کنن

عزیزم  این کاربر درست میگن هم برای مادرشوهرتون هم خودتون بهتره پرستار بگبرین  .چون اونا وا ...

فک نکنم بعد از این عمل و این همه گرونی توان داشته باشن پرستار بگیرن

اره به خدا من بعد از سزارین کمردرد دارم مسکن میزنم ئه مدت خوب میشم دوباره که زیاد روپا باشم دردم شرو ...

من خودم   همراه شدم میدونم بیمار وقتی همراه میخواد معلومه که نمیتونه   خودش کاری بکنه 

سعی کن بازم با زبان از پرستارها وخدمش کمک بگیری 

بعدش اصلا با پوکی استخوان معلوم نیست عملش جواب بده