2777
2789
عنوان

تا ۲ بعد نصف شب از صداے سگ همسایہ خوابم نبرد🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 48 پست
متأسفانه همسایه ما اطلاعاتی در این زمینه نداره😥

یه مدت باید تحمل کنین تا سگ با محیط جدیدش کنار بیاد بعدش ممکنه دیگه سرصدا نده اگه بازم اروم نشد دیگه تا اخر همینه متاسفانه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
یه مدت باید تحمل کنین تا سگ با محیط جدیدش کنار بیاد بعدش ممکنه دیگه سرصدا نده اگه بازم اروم نشد دیگه ...

خدا کنه خودش کنار بیاد😓 

البته بعید میدونم سر و صداهاش کمتر بشه چون خونه ما نزدیک کوهه و متأسفانه از طرف کوها سگای دیگه میان نزدیک خونه ها🤐 اونا که پارس میکنن سگ همسایه ما هم سر و صداش شروع میشه😥

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا یه فرهنگی به بعضی از آدما عطا کن یا حداقل حماقت شونو کم کن😤 چقد بی انصافن

ما آپارتمانیم.همسایه دیوار به دیوارمون بیشتراز دوساله سگ آورده تو خونه(واحد۷۰متری حدودا)خودشوتم ۴نفرن.

سگها از سرو کولشون دارن میرن بالا.

ما تو این مدت دیگه از پارکینگ استفاده نمیکنیم اصلا.هر چندوقت یکبارم پاگرد رو اسپری میکنم.چون اصلا بهداشت ندارن.

اوایل که سگهاشون واسه دستشویی میبردن پارکینگ ،ساختمونو گند برداشته بود.یه بار که مهمون داشتم و آقام رفت پارکینگ رو قبل از اومدن مهمونا بشوره که ابرومون نره.بلند غرغر کردم که بشنون.دیگه ازاون به بعد واسه دستشویی سگهارو نمیبرن پارکینگ.😉

ولی هروقت صداشون میاد که دارن سگهارو بخاطر خرابکاری رو فرش و تو اتاق دعوا میکنن😂😂😂😂

ما آپارتمانیم.همسایه دیوار به دیوارمون بیشتراز دوساله سگ آورده تو خونه(واحد۷۰متری حدودا)خودشوتم ۴نفر ...

فقط آخرش🤣🤣🤣🤣

چندین بارم تذکر دادیم ولی تاثیری نداشته.به ما میگه بچه شما نصف شب گریه میکنه مگه ما اعتراض میکنیم؟!! ...

عجب آدمای بیشعوری😐

بچه رو بلا نسبت با چی مقایسه میکنن😤😤

خدا بهشون فهم بده🙄

عجب آدمای بیشعوری😐 بچه رو بلا نسبت با چی مقایسه میکنن😤😤 خدا بهشون فهم بده🙄

دیگه کلافه ایم از دستشون.وقتهایی که میرن بیرون تلویزون رو واسه سگها روشن میذارن که سرگرم شن.صدای تلویزیون شونو تو خونه ماراحت میشه شنید.

بچه ۱۴ساله خودش تو خونه فوتبال بازی میکنه توپو به درودیوار میکوبه ساختمون میلرزه هیچی بهش نمیگن.بعد من بچه ۴ساله رو انقد در طول روز دعوا میکنم و تذکر میدم که سروصدا نکن صدای کارتونو کم میذارم آهسته حرف میزنیم و اهسته راه میریم که مزاحم کسی نباشیم.اما کیه که بفهمه خواهر😔

به هنسایه ها گفتیم بیایید شکایت کنیم ازشون بخاطر سروصدا و مزاحمت

یکی میگه صدا طبقه ما نمیاد.یکی میگه من که مستاجرم  به من چه.یکی هم میگه (آخی الهی دلتون میاد سگها حیوونی گناه دارن اذیتشون نکنین و ما حامی حیواناتیم و ازین حرفهای روشن فکرانه😮)

فقط  ما داریم از دست اینا عذاب میکشیم.

یکی نیست بگه اگه شما حامی حیواناتی پس چرا به اینکه سگ تو خونه زندونیه اعتراضی نداری😲

دیگه کلافه ایم از دستشون.وقتهایی که میرن بیرون تلویزون رو واسه سگها روشن میذارن که سرگرم شن.صدای تلو ...

آخی عزیزم 

امیدوارم هرچه زودتر به خوبی از شر چنین همسایه ای راحت بشی... یا خودتون یه جای بهتر برید یا اونا اثاث کشی کنن و برن

به هنسایه ها گفتیم بیایید شکایت کنیم ازشون بخاطر سروصدا و مزاحمت یکی میگه صدا طبقه ما نمیاد.یکی میگ ...

مطمئناً صدا به اونا هم میرسه ولی دارن بهونه میارن که با اینا در نیفتن 

امان از این روشنفکر نماها😐

دقیقاً  آخه پیرمردو چه به نگهداری سگ؟! 🥴

حق الناس محسوب میشه عزیزم و باید پاسخگو باشه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

😂😂😂😂 جالبتر هم اینکه گذاشتن خونه رو فروش مشتری میاد سگ رو تو خونه می بینه و بوی بد رو احساس میک ...

وای نه🤦🤦🤦

کاش یکی پیدا شه به این فک کنه که بعد رفتن اینا و شستشوی خونه، بوی اون حیوونا از بین میره... بلکه برن و شما از شرشون خلاص شید

حق الناس محسوب میشه عزیزم و باید پاسخگو باشه.

عزیزم دیگه توو این دوره زمونه کی به حق الناس فک میکنه؟😓 اکثراً فقط به منافع خودشون فک میکنن🤐

عزیزم دیگه توو این دوره زمونه کی به حق الناس فک میکنه؟😓 اکثراً فقط به منافع خودشون فک میکنن🤐

بله متأسفانه همینه.

مردم فقط همین جارو میبینن.

غافل از اینکه یه جایی هم هست که باید حساب پس بدن!!!

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.