2777
2789
عنوان

تا ۲ بعد نصف شب از صداے سگ همسایہ خوابم نبرد🥱

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 48 پست

کلا در ایران فرهنگ نگه داشتن حیوون خونگی رو ندارن و همچنین امکاناتش رو بعد طرف اجازه میده سگش هر کاری انجام بده😑

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

من ک بدونم کسی حیوان خونگی مثل گربع وسگ داره پا نمیزارم خونش چون به شدت میترسم 😐

ما اصلاً با همسایه هامون رفت و آمد نداریم😅 

اگه هم داشتیم منم همینطوری ام میترسم😥

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق حیوون نیست زندگی تو شهر

حالا بگی ی کوفتی بهش میده دیگ صداشون درنمیاد

چطور غصه بخوریم ب حال این زبون بسته ها😥

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................
یکی باید خود پیریه رو نگهداره به قولی موش تو سوراخ نمیرفت جاری به دمش وصل کرد 

خدا خوبت کنه چقد خندیدم به این حرفت🤣🤣🤣🤣

آره به خدا همسایه مادرم اینا که خیر سرش فلمیلمونه چند سال توله سگ آوردن شب تا صبح زوزه می کشه تازه جدیدا زنبور عسل آوردن همش خونه مادرم هستن نیش بدی میزنند جرات ندارم با بچه کوچیکم برم خونه مادرم

ما اصلاً با همسایه هامون رفت و آمد نداریم😅  اگه هم داشتیم منم همینطوری ام میترسم😥

حالا ن کلا بحث همسایه فامیلم داریم ما😐😅😂😂😂

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
آره به خدا همسایه مادرم اینا که خیر سرش فلمیلمونه چند سال توله سگ آوردن شب تا صبح زوزه می کشه تازه ج ...

خدایا یه فرهنگی به بعضی از آدما عطا کن یا حداقل حماقت شونو کم کن😤 چقد بی انصافن

سگهای فانتزی چون اصلاح نژاد شدن جاشون تو طبیعت نیست ولی باید درست تربیت بشن که سر و صدا نکنن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سگهای فانتزی چون اصلاح نژاد شدن جاشون تو طبیعت نیست ولی باید درست تربیت بشن که سر و صدا نکنن

متأسفانه همسایه ما اطلاعاتی در این زمینه نداره😥