2777
2789
عنوان

بیاین بگین حق با کیه

172 بازدید | 17 پست

شوهرم سرکار میره با دوچرخه ماشینمونم می مونه دم در 

ناهار هم میاد خونه میخوره میره 

امروز اومد ناهار خورد گف حال ندارم برم و خوابید

منم ماشینو برداشتم برم خونه مامانم یکی از لحافامونو برده بودم تو تشت خیس کنم شبو تا صب بمونه بعد بشورم

رفتم اونو بشورم و عصری برگردم ، شوهرمم گف میخوابه 

از خونه دراومدم وسطای راه دیدم ماشین صدا میده انگار، نگه داشتم دیدم پنچر شده 

زنگ زدم بهش و اونم با کلی داد و هوار پشت گوشی گف که میاد و بمونم همونجا

من قهرمانِ زندگیمو تو آیینه میبینم 🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اومد و کلی دعوام کرد که چرا پنچرش کردی منم گفتم خب من تکردم که من اصلا خبر نداشتم و کلی دعوا که چرا تا اینجا اومدی و نفهمیدی ، گف اسنپ بگیر تشریفتو ببر خودم درستش میکنم

بعد یهو دوباره شرو کرد ب غرغر که من از دست تو ماشینمو کجا بزارم که دس نزنی و اینا منم دلم شکست از این حرفش باهم بحثمون شد و تو خیابون کلی سرم داد زد و ادمایی که رد میشدن نگامون میکردن . گفتم میخوام خودم برم دستمو محکم گرف کشید که پیاده شی من میدونم و تو لباست خوب نیس عمرا بزارم اینحوری بری نمیدونم فلان جات بیرونه با داد و هوااااررر هر کی هم رد میشد نگا میکرد و کارگرای ساختمون بغلی داشتن نگامون میکردن گفتم چه خبرته بی شخصیت گف بی شخصیت خودتی و خانوادت 

موندیم تا دامادشون اومد منو برد گذاشت خونه مادرم

من میگم حق با همسرته خدای من زن ستیز نیستم ولی بی وجدانم نیستم الان فشار اقتصادی بالاس هوا خیلی گرمه ادم خسته میشه میاد یکم استراحت کنه اینطور میشه منم بودم وسط خوابمو و خستگیم اینطور میشد اعصابم خرد میشد

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

آبرومو تو خیابون برد اینجام یه شهر کوچیک همه همو میشناسن خیلی خجالت کشیدم خیلی...

الانم اومدیم خونمون انگار ن انگار کلی حرف و فحش بارم کرده رفته بربری خریده اومده با لحن خیلییی طلبکارانه و دعوا گفته پاشو چایی بزار منم گفتم نمیزارم

گف پس از این ب بعد پول لازمت شد تشریف ببر خونه ننه بابات بدن بهت من خرجیتو نمیدم منم گفتم نده ب درک

چرا بردی خونه مادرت چزا خونه خودت نشستی

خونه خودمون کوچیکه حمامش 

اپارتمانه حیاط و بالکنم نداره 

لحافمونم خیلی بزرگه مجبور بودم ببرم اونجا بشورمش

من میگم حق با همسرته خدای من زن ستیز نیستم ولی بی وجدانم نیستم الان فشار اقتصادی بالاس هوا خیلی گرمه ...

هر چی بود نباید تو خیابون اونجوری آبروی منو میبرد همه داشتن نگا میکردن حتی مشتم زد بهم

هر چی بود نباید تو خیابون اونجوری آبروی منو میبرد همه داشتن نگا میکردن حتی مشتم زد بهم

عزیزم ایشون هم خسته بوده هم بد خواب شده ریخته بهم بعدشم من خودم به شخصه وقتی میبینم همسرم واقعا موقع عصبانیت تعادل ندارع سکوت میکنم وسعی میکنم جلو چشمش نباشم ...با ادم عصبانی که بد خواب میشه نباید کلکل کرد بدتر میشه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡