2777
2789
عنوان

اومدم خونه مامانم اینا قهرن باهم😐

425 بازدید | 11 پست

اومدم میبینم محل نمیدن قهرن هر کی یه وره

مامانم میوه داد بهم بعد دلش نیومد به بابام  گفت اینم ببر برا باباجونت😂😂  اومدم دادم بابام میگه هر سری من منت کشیدم ایندفه نوبت خانومه  تا گفتم مامان میوه داد خوشحال شد رفت  پیشش دوست شدن😂😇  این روزا خیلی بخاطر حال و هوام افسردم امروز با کار مامان بابام روحیم عوض شد.... شماهم از حس و حال خوبتون بگید دوستان❤

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا حفظشون کنه الهی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
خب حالا ک اشتی کردن الان شما اونجا مزاحمی 

خخخ من ک نمیرم من اخرای هفته همیشه میرم خونشون الان پیش خواهرمم داره از نامزدش میگه 

راضیش کنم بریم بیرون مزاحم اینا نباشین😅

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

خدا حفظشون کنه الهی

سلامت باشی😀😇😇

خخخ من ک نمیرم من اخرای هفته همیشه میرم خونشون الان پیش خواهرمم داره از نامزدش میگه  راضیش کنم ...

آره زودتر برین وگرنه با نگاه دعواشون میشه ها  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها میشه به تاپیکم سر بزنید؟؟

کیم نامجون🖤:من زندگی میکنم تا دنیارو درک کنم..ولی دنیا،هیچ وقت منو درک نکرد!((:                                                                                کیم سوک جین:یه روزی مجبورم هفت تا گل و هزاران پروانه رو..ترک کنم..{:   مین یونگی🖤:من بیشتر..شبیه شخصیت فرعی هستم تا اصلی[: جانگ هوسوک🖤:فقط برای یک بارم که شده،میخام یه نفر بابت از دست دادنم..بترسه((((: کیم تهیونگ🖤:من دوستی از دست ندادم..فقط فهمیدم که دوستی ندارم[:                                                                         پارک جیمین🖤:آدمای غمگین بارونو دوست دارن....چون دیکه تنهایی گریه نمیکنن{: جئون جونگ کوک🖤:وقتی به ارزشم فکر میکنم..گمونم زیاد نیست((:           در کل🖤:..غم ها متفاوته..سعی کنیم همو درک کنیم..قضاوت نکنیم همو.. هرکی یه مشکلی داره..چه بزرگ باشه..چه کوچیک باشه..((:

بابا مامان من اصلا قهر و دعوا نداشتن با هم مثا لیلی مجنون بود داعم عشقولانه و تو فاز دوست داشتن ولی حیف.....

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
بابا مامان من اصلا قهر و دعوا نداشتن با هم مثا لیلی مجنون بود داعم عشقولانه و تو فاز دوست داشتن ولی ...

چی شد پس؟؟؟