2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدر حرف نزن تا خودش به حرف بیاد. شوخی کردم عزیزم. دیگه مابین زن و مرد که نباید این حرفا باشه شاید کم حرفیش، باعث شده شما به حساب غرور بذارید یا واقعا اونطوره؟ حتما یه کیس های داره که خودشو بالاتر از شما میدونه. ولی دیدم که میگم اون به شخصیت آدما برمیگرده  و چنان افرادی با  شخصیتی بالایی و مقام اجتماعی بالا برخورد داشتم که  چنان متواضع بودن . «شاخه چون پرثمر شود فروتن شود ». بدت نیاد کلی حرفم هست نه همسر شما، بعضی ها که طبل توخالی هستن زیاد غرور دارن و های و هوی دارن ولی به ذات وجودشون پی ببری، درونشون تو خالی هست . 

سعی کن با شوخی هات که چون اول راه هستی با احتیاط، به حرف بکشونی یا یه بحثی باز کنی باهاش تو اون موارد حرف بزنید   نه مستقبم راجب زندگیتون،  بلکه شخص ثالث ادامه بدی. و اونوقت به ارزش ها و اون چیزایی که تو زندگی اولویت داره پی میبری و میدونی بعد چطور تو اون موقعیت باهاش رفتار بکنی. نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه؟؟ غیر مستقیم با حرف زدنات راجب شخص دیگه، پی میبری چطور شخصیتی داره و چطور باشی بیشتر اونی میشی که بیشتر از قبل دوستت داشته باشه.