2777
2789

۱۹ ماهشه فقط عاشق ریخت وپاشه خوردنی هم بزارم جلوش بشقابو برمیگردونه میریزه رو فرش هرچیم میگم مامان نکن بده چشمشو میگه ولی بازم میکنه جایی رفتنی باید چهارچشمی بپامش 😣😣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما کلا به خاطر این مورد سفره نمیندازیم😂

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

ما کلا به خاطر این مورد سفره نمیندازیم😂

بچه شمام اینجوریه؟؟چندماهشه؟ما سفره میندازیم ولی سهم هرکسی رو توبشقاب خودش میکشم میارم ولی یه کارایی میکنه که کلا آدم نمیفهمه غذا چی بودچی خورد 

بچه ست دیگه شیطونی میکنه بچه منم اینجوره

اینم از شانس منه بچه های جمعمون اینقدخوبن فقط این اینجوریه اونام بد نگاه میکنن خوشم نمیاد انگار مثلا بچه های اونا باهوشن این عقب موندس😑

بچه شمام اینجوریه؟؟چندماهشه؟ما سفره میندازیم ولی سهم هرکسی رو توبشقاب خودش میکشم میارم ولی یه کارایی ...

یک سال و نیمش هست تو این سن بیشتر بچه ها همینطورن مگر اینکه بشه بهشون یاد داد

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

کیا بچه هاشون اینجوری بوده ؟؟کی درست شده ؟

این بچه هنوز دوسال هم نداره

سخت نگیر عزیزم

من اینجا ریشه در خاکم، من اینجا عاشق این خاک ، اگر آلوده یا پاکم، من اینجا تا نفس باقیست میمانم، من از اینجا چه میخواهم نميدانم. ......

بچه باید بچگی کنه درکی هم از بکن نکن نداره میخواد تجربه کنه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
یک سال و نیمش هست تو این سن بیشتر بچه ها همینطورن مگر اینکه بشه بهشون یاد داد

اخه یادم نمیگیره که یه جوری غلیظ چشم میگه که ادم میگه وای دیگه فهمید بعدش دوباره کار خودشو میکنه😅بعضی بچه ها نمیدونم چه جوریه شاید بیشتر میفهمن یا چی که از این کارا ندارن به خدا مامانشون میگفت اونو دس نزنین دیگه سمتش نمیرفتن حالا من هزار بارم بگم فایده نداره همین حالاشم هرچی دستش برسه میکنه تودهنش فقط من خجالت زده میشم 😢