2777
2789
عنوان

پیامبر میفرماید💋❤😇

168 بازدید | 13 پست

پیغمبر خدا میفرماید : انقدر دخترتو تو خونه تحویل بگیر انقدر قربون صدقش برو انقدر فداتشم فداتشم بگو 

که وقتی تو کوچه خیابون ی صیادی به دخترت گفت: قربونت برم. این قربونت برم براش تازگی نداشته باشه گول نخوره کسی  دلشو ندزده

بخاطر همینه پیامبر میگه دختر هفتا نوره خیرو برکت خونست 

اگه موافقی ی صلوات محمدی پسند بفرست 😇❤💋

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منبعش و متن اصلیش رو میگی؟؟! 

منم توی ی کلیپ دیدم خوشم اومد گفتم با شماهاهم درمیون بذارم 

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم..

دوره جاهلیت دختر رو زنده به گور میکردن اما وقتی حضرت زهرا متولد شد پیامبر چنان بهش محبت می‌کرد که به مردم اون زمان بفهمونه دختر رحمت خونست

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
اگه ازدواج کردم  هیچوقت دختر نمیخوام  شاید اومدنش  به این دنیا ظلم باش

بستگی به خودت داره عشقممممم اگه شما مادر خوبی براش باشی هیچ وقت ظلم نیست در حقش گلم 

منم توی ی کلیپ دیدم خوشم اومد گفتم با شماهاهم درمیون بذارم 

دوره جاهلیت دختر رو زنده به گور میکردن اما خدا با تولد حضرت زهرا به این خرافه پایان داد و پیامبر به دخترش محبت می‌کرد و دختر رو رحمت خونه میدونستند

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.. دوره جاهلیت دختر رو زنده به گور میکردن اما وقتی حضرت زه ...

دقیقا مرسی ک فرستادی گلم ❤💋

دوره جاهلیت دختر رو زنده به گور میکردن اما خدا با تولد حضرت زهرا به این خرافه پایان داد و پیامبر به ...

واقعا مردای سرزمینمون باید الگوشون پیامبرانمون باشن ن ی عده ک سر زنا رو میزنن 

دقیقا ..  وقتی سیره پیامبر و ائمه رو بخونیم خیلی قشنگ میتونیم زندگی کنیم

دقیقااااااا مرسی حتما میخونمش 

❤💋