2777
2789
عنوان

وقتی میای نی نی سایت و میبینی

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 22 پست

میگم اون آدم چرا الان باید این تاپیک رو بخونه 

اگر تاپیک مفیدی باشه که ممکنه سرچ کنه 

ولی اگر تاپیک بیخود باشه واقعا تعجب میکنم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش یه نفر پستی ک واسه سال٩٥ بود رو لایک کرد

وااااای منو برد به اون سال ها,یه حس خوب و بد با هم

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بعضی وقتا چک میکنم چون گاهی تا چن ماه نی نی سایت نیستم باز اعلان دارم 

می بینم مال خیلی وقت پیشه 

از بعضی پستام خندم میگیره مال چن سال پیش 

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
چند روز پیش یه نفر پستی ک واسه سال٩٥ بود رو لایک کرد وااااای منو برد به اون سال ها,یه حس خوب و بد ب ...

یه حس خلسه ماننده درسته

انگار بین زمین و هوایی

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

دنبال یه موضوعی بوده، سرچ کرده، به یه تاپیک مطابق با سرچش برخود کرده. بعد از اون کتامنتارو خونده و کامنت من براش مفید بوده و لایک کرده.

همین! 

اون تایپک قدیمی درواقع برای اون آدم که دنبال یک مطلبی بوده قدیمی به حساب نمیاد. 

خود من خیلی شده که یک موضوعی رو در گوگل سرچ کردم و نی نی سایت هم (طبق معمول😅) بوده توی سایت های پیشنهادی گوگل. وارد شدم و دیدم که مال سال ۹۳ هست مثلا. 

خلاصه که همین دیگه 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

به چیز توی گوگل سرچ کرده تایپ شما بالا اومده  من خودم همیشه وقتی توی گوگل یه چیز بخوام سرچ کنم ...

من که اینقدرررر این مدلی سرچ کردم تا توی گوگل تایپ میکنم خودش یه نی نی سایت کنارش تایپ میکنه😐😐😂😂😂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍