2777
2789
عنوان

تو خواب یکی بهم جنسیت بچمو گفت

691 بازدید | 23 پست

دیشب تو خواب دیدم یکی داره بهم میگه بچت پسره البته که جنسیتش هیچ فرقی نداره فقط میخوایم که سالم باشه بچه اولمونم هست همین که گفت بچت پسره از خواب بلند شدم دیدم گوشیم داره اذون میگه فقط برام جالب بود همین

قبل بارداریمم خواب دیدم یه کوچولوی دختر بغلمه که فک میکردم بچمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش خواب می‌دیدم بچم دختره، حتی واسش اسمم انتخاب کردم، ولی پسر شد

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

منم جنسیت دوقلوهامو تو خواب خانم فاطمه معصومه بهم گفتن😊

ولی سر این یکی خودم خواب جنسیت نی نی رو ندیدم دیگران همش خواب میبینن برام😕

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
میگن خواب هرچی ببینی جنسیت همونه منم دیدم پسره پسربود ولی شما هم دختردیدی هم پسر😂

احتمالا دوقلو دختر پسره😁

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

منم باردار بودم تو خواب بهم گفتن اسم پسرتو بزار محمدعلی

متاسفانه همسرم قبول نکرد این اسمو بزاریم

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤
منم جنسیت دوقلوهامو تو خواب خانم فاطمه معصومه بهم گفتن😊 ولی سر این یکی خودم خواب جنسیت نی نی رو ند ...

من ۵ ماه بود مادرم فوت کرده بود که خواب دیدم مامانم یه نوزاد سفید بالباس صورتی داد بغلم الان همون نوزاد ۷ ماه و نیمشه 😍

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

حس میکنم بچه ت دختره استارتر

یه هدفی دارم که باید بهش برسم یه جورایی دلیل زندگیمه .  عشق و عاشقی و اینا نیست اصلا تو این فازا نیستم . خدایا خودت یه کاری کن بتونم به هدفم برسم .   من فقط به خودت اعتماد دارم و میدونم تنهام نمیزاری .    درسته سنم کمه اما درک و شعورم بالاست .   آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ عنوان تحت هیچ شرایط .  اسم کاربری ها یادم نمیمونه .  
میگن خواب هرچی ببینی جنسیت همونه منم دیدم پسره پسربود ولی شما هم دختردیدی هم پسر😂

اره بوخودا خودمم گیج شدم😂بعضیا که هنوز نمیدونن باردارم منو میبینن میگه صورتت خراب شده بچت دختره یکی میگه اینجور شدی پسره ولی خوب نمیدونم واقعا

منم جنسیت دوقلوهامو تو خواب خانم فاطمه معصومه بهم گفتن😊 ولی سر این یکی خودم خواب جنسیت نی نی رو ند ...

ای جان 

منم مامانم خواب دیده که اسمشو بزاربم قاسم😂گفتم مامان فکرشم نکن😂

منم باردار بودم تو خواب بهم گفتن اسم پسرتو بزار محمدعلی متاسفانه همسرم قبول نکرد این اسمو بزاریم

آخه بهش فک نکن نمیشه به خواب اتکا کرد انشالله سلامت باشه اسمش هرچی بود بود