2777
2789
عنوان

کیا از مجازی خسته شدن و فقط بخاطر تنها بودنشون گهگاه میگردن تو نت

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 42 پست
منم خيلي شاد و پرانرژي ام اما اخيرا تنها شدم دوستامو مامانم ازم دور كرده خونوادمم هروقت صحبت ميكنم ب ...

به خودم میگم زمان بگدره درست میشه ولی خب دوست داشتن مثل غذا خوردنه یه نیازه وگرنه آدم انقد حرف تو خودش بذاره خفه و مریض میشه

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به خدا بنده خدا دلش گرفته گفتم یکمی حال واحوالشو عوض کنم شمارو هم در این کار شریف دعوت به عمل‌مین ...

کار پسندیده و مستحبی بود فرزندم.

من بنده خودم تو این کار تخصص دارم ولی به جای لطیفه بلدم بعضی وقتا مزه میپرونم

لامصب با هردینی که بشمارم آخرش میریم جهنم😐🚬👌.
منم تنهام تاپیکامو ببین میفهمی از تو بدترم

قطعا که شما تنهاییتون عمیق تره 

و تنهایی ما دو تا خیلی تفاوت داره 

من تنهاييم در حدیه که بتونم با توجه به شخصیتم حرفام رو بزنم ولی متاسفانه یا اعتماد نمیشه کرد یا طرف مقابل حرفات رو نمیفهمه یا بعضی چیزا قابل گفتن نیستن و این حس زندانی بودن بهم میده

عزیزم من مشکلم اینه بخاطر اینکه تو دنیای واقعی کسی نیست صحبت میکنم میام اینجا کلا شاید ۲ ساعت وقتم ر ...

سخت نگیر دخترم شما تو سنی هستی که احساس وعواطفتون خیلی فعالن دوست داری همش در یک گوشه تنها دور از همه باشی واین لحظات سخته تا بگذره

سخت نگیر دخترم شما تو سنی هستی که احساس وعواطفتون خیلی فعالن دوست داری همش در یک گوشه تنها دور از هم ...

اره خب آدم پرحرفیم ولی متاسفانه بخاطر بی اعتمادی یا درک نکردن یا اینکه بعضی حرفا واقعا نباید گفته بشن نمیتونم چیزی بگم و حس بدی بهم دست میده اگر مامانم نبود که قطعا دیگه دق میکردم

گپ سالم سراغ داری  من پسرم دنبال گروه چت هس ۱۵ سالشه  میترسم جای درستی نره

بشخصه میگم کلا روابط مجازی سالم نیستن

گپ سالم سراغ داری  من پسرم دنبال گروه چت هس ۱۵ سالشه  میترسم جای درستی نره

پسرتون 15 سالشه از نظرم تو این سن اگه کنترلش کنی یواشکی میره سراغ اینجور چیزا ولی کلا پ سالم زیاد هست و خیلی کم صحبت میشه درمورد اینجور چیزا ولی تلگرام یکمی گپ هاش ناجوره مثلا دخترا ممکنه بی ادبی کنن بزارید تو باهم باشه تو ایتا باشه دوست پیدا کنه

لامصب با هردینی که بشمارم آخرش میریم جهنم😐🚬👌.