2777
2789
عنوان

کیا از مجازی خسته شدن و فقط بخاطر تنها بودنشون گهگاه میگردن تو نت

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 42 پست
اره خب آدم پرحرفیم ولی متاسفانه بخاطر بی اعتمادی یا درک نکردن یا اینکه بعضی حرفا واقعا نباید گفته بش ...

خب خانواده خیلی موثره ببینید شما از اتاقت بیا بیرون منظورم از اون بحبوحه ای که خودتو توش حبس کردی به دنیا نگاه کن ب زیبایی هاش خیلی تفاوت داره با اونجایی که خودتو توش حبس کردی  نمیدونم منظورمو متوجه شدی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون 15 سالشه از نظرم تو این سن اگه کنترلش کنی یواشکی میره سراغ اینجور چیزا ولی کلا پ سالم زیاد هس ...

انفاقا تو ایتا اخیرا بودم دختر ۱۴ ساله فحش ناموسی میده خیلی فضای بدیه بنظرم تو مجازی اصلا نباید برن

میشه برای پزشک شدنم دعا کنی و یه صلوات بفرستی...لیاقتش رو دارم  
خب خانواده خیلی موثره ببینید شما از اتاقت بیا بیرون منظورم از اون بحبوحه ای که خودتو توش حبس کردی به ...

دوست عزیز فهمیدم فکر میکنم تقصیر خودم باشه یکم زیادی محتاط سعی کردم باشم فکر میکنم اکر از همین دایره امنم بیام بیرون حالم رو بهتر کنه حق با شماست

بخاطر همین دنبال یه گپم  خودم جایی سراغ ندارم شما دارین ؟

دارم 

باهم نصب کنید به من پیام بدین 

اینه نام کاربریم 

Mad_girl_an

خودم ازش مراقبت میکنم که چیکارا کنه و چیکارا نکنه 

لامصب با هردینی که بشمارم آخرش میریم جهنم😐🚬👌.
دوست عزیز فهمیدم فکر میکنم تقصیر خودم باشه یکم زیادی محتاط سعی کردم باشم فکر میکنم اکر از همین دایره ...

بهترین ها رو برای شما آرزو میکنم هیچ وقت سریع عمل نکنید تصمیم زود زود نگیرید همیشه ۳ روز برا تصمیمت وقت بذار

همه یکی نیسن..

خب مشکل اینه مجازی جائی شده هر سنی میتونه بیاد توش و میاد از بعد کرونا و مجازی شدن مدارس برای همین بچه ها رعایت نمیکنن حد و حدود رو و هر چی بخوان میگن

بهترین ها رو برای شما آرزو میکنم هیچ وقت سریع عمل نکنید تصمیم زود زود نگیرید همیشه ۳ روز برا تصمیمت ...

حق با شماست ممنون

استارتر احساس میکنم یه کم رسمی هستی ..یه کم راحت باش که اززندگی لذت بیشتری ببری  بگوبخند ودرقی ...

اره عزیزن حق بت توعه سعی میکنم آزادتر باشم