2777
2789

مثلا اگه طلای بدون اجرت خواستین بخرین قیمت طلارا+۷درصدکنیدجوابشوضربدروزن طلاکنید اگرهم بااجرت بودازطلافروش بپرسین اینکاراجرتش چنددرصده مثلامیگه ۹درصداونوقت قیمت طلارابه اضافه ۷درصدبه اضافه ۹درصدکنیدجوابشوضربدروزن طلاکنید اونوقت اگه طلافروش بخوادازتون زیادی پول بگیره متوجه میشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک گرم و ۲۰۰ سوت

با اجرت ۳۲۰ تومن

قیمت طلای ۱۲۳۰۰  حساب میکنی گلم؟

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

مثلا آموزش دادی یاد بگیریم 

باز همه اومدیم میگیم حساب کن😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

کجا ۹ درصد اجرته؟ 

من که از هرجا طلا می‌کیرم ۳۵ درصد اجرت کارشه🤦🏻‍♀️

یه جواهری هم ازش خرید می‌کنم و فکر می‌کردم اجرتش خیلی به صرفه اس  ۱۵ درصد میگیره 

الان گفتین ۹ شوکه شدم 

برای مثال گفتین یا واقعی؟ 

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

۱۸۶۰

چ زیاد گرفت ازم پس

۲۱۰۰ گرف