2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم خواهرمو آورد خونه مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 42 پست
سر دست میشکنند برا این شعله😐اما نگران نباش حلش کنین دلیل برا طلاق نیس و دادگاه حکم نمی‌ده.دبگه‌مگر ...

خواهرم الان پشیمونه ولی هرکار کردن نشد برگرده سرکارش شوهرخواهرمم دیگه تو اجاره مونده میگه غلط کردم ازدواج کردم ...

میشه باورکن خیلی زود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاحق داشته....تواین زمونه کارمگه پیدامیشه...چه جراتی داشته رفته بیرون ازکارش

اونموقع خواهرم گفت من روم نمیشه بگم شوهرم نگهبان اگه درنیایی جدا میشم حالا هم ....

میشه باورکن خیلی زود

تو اداره برق نگهبان بود

افاده ها طبق طبق...

خوبه شغلش همیچین آش دهن سوزی هم‌نبوده

چه هوا برش داشته..آره دیگه نهریه ش ۱۴تا سکه است پر رو شده..

حالا شوهرم همیشه میخاد دربیاد از شغلش

من نمیذارم التماس میکنم تو روخدا نه...پیرم کردی از بس شغل عوض میکنی..مهندس هم هست...بخاطر هر چی بگن لالای چشمت ابرو میگه 

خوشم نمیاد میخام در بیام..ولی حقوقشم بهونه میکنه

هر آدمی یه مرض روانی داره واقعا🙄😒

۱۴تا

الان خواهرت چی شد رفت خونه شون..

خواهرت بگو بلند پرواز نلاش

فقط اگر زندگیتو میخای با همین چندرغاز یاد بگیر خوش باشی..

خود مرد به مرور بفهمه حقوقش کمه میاد بیرون..

این شوهرش رو سر به سرش بذاری هی میخاد دنبال مقصر بگرده 

این ازون آدم‌هاست دنبال مقصر گشتن

چه جدیدا مد شد پسرای الان زرتی زن شون رو میارن خونه باباش..این اداها مال زمان شاه  و زمان انقلاب بود..میخواستن زهر چشم‌بگیرن..الان خیلی پر رو شدن بخدااا...