2777
2789
عنوان

سونو بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست
نه اصلا اینطوری نیست جنین من ۸ هفته قلبش تشکیل شد 

از ۶ تا ۸ هفته قلب تشکیل میشه یعنی از قبل جنین باید شکل گرفته باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلیارو دیدم هشت هفته قلب جنین تشکیل شده،بگو استرس ونگرانی نداشته باشه،،جنینی که مشکل داشته باشه یا اصلا نباشه بدن خود به خود دفع میکنه،،سالمم که باشه انشاالله، خدابخواد هیچکس جلودارش نیست وبه  سلامتی دنیا میاد

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست وخدا هست وخداهست

دقیقا منم اینجا به حرف کاربرا گوش دادم سادگی کردم گمون میکردم قراره تشکیل بشه نشد با مسمویت شدید به خونریزی افتادم و با قرص دفع کردم یه ساک پوسیده دفع کردم خدا بهم رحم‌ کرد

اصلا بهش استرس وارد نشه خواهرشوهر منم عین این بود بهش گفتن سونو باید یک هفته دیگه تکرار بشه بعد از یک هفته رفت جنین هم دیده شد،شاید لقاح دیر تشکیل شده باشه بگو فقط امیدت به خدای بزرگ باشه و آیه الکرسی بخون و استرس نداشته باش تا این هفته بگذره❤️امیدوارم حاملگی سالمی داشته باشه انشالله 🌹💞😍💓💋

عزیزم من ۶ هفته رفتم دقیقا همین جوری بود سونوم 

گاهی لقاح دیرتر از تاریخی که محاسبه میکنن صورت میگیره من ۶ هفته فقط ساک داشتم بدون هیچی ۸ هفته کامل بود شکر خدا

دقیقا منم اینجا به حرف کاربرا گوش دادم سادگی کردم گمون میکردم قراره تشکیل بشه نشد با مسمویت شدید به ...

بله اونجور که میگن ممکنه حساب اشتباه باشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا