2777
2789
عنوان

سرگیجه طولانی مدت وعدم تعادل

| مشاهده متن کامل بحث + 3145 بازدید | 62 پست
بله مداوم دارم یه فشاری تو سر و گردنم هست ولی ام آر آی سالم بوده با داروی اعصاب و فیزیوتراپی هم خوب ...

تاپیکهاتونو خوندم منم مثل شمام ..گیجی من قسمت جلوی سرم پیشانی ..حس سبکی سر ..مداوم دارم ...درد غدد لنفاوی دارم زیر چانه..این بیشتر از رفلاکس معده اس..سرگیجه خیلی آزار دهنده است چهار ساله دارم ..

بله مداوم دارم یه فشاری تو سر و گردنم هست ولی ام آر آی سالم بوده با داروی اعصاب و فیزیوتراپی هم خوب ...

چشم پزشک هم گفتی رفتی..این درد عصبیه که رها نمیکنه. چه موقع تشدید میشه؟ تحرک داری؟ پیاده روی ورزش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن دندون قروچه هم باعث این دردا میشه مشکل فک ..منم دارم مداوم دندونامو فشار میدم روهم حتی در حالت بیداری .یهو به خودم میام درد دارن

چشم پزشک هم گفتی رفتی..این درد عصبیه که رها نمیکنه. چه موقع تشدید میشه؟ تحرک داری؟ پیاده روی ورزش؟

بله چشم پزشک رفتم گفت چشمات سالمه آخه تاری دید دارم مگس پران دارم ولی گفت چشمات سالمه

جراح فک و صورت رفتم عکس فک گرفتم دندان‌پزشک رفتم

دو تا داخلی رفتم آزمایش دادم 

۴ تا متخصص مغز و اعصاب رفتم

یه مدت بدنسازی میرفتم ولی به گردن و دستم فشار میومد دیگه نرفتم

دکتر گوش هم رفتم اون قرصایی که برا گوش هست بتاسرک خارجی و سیناریزین اینارو هم خوردم خوب نشدم

یا خدا سه سال؟؟مداوم؟؟من یه ساله درگیرم اصلا هم خوب نمیشم شما خوب شدی؟

یا خدا سه سال؟؟مداوم؟؟من یه ساله درگیرم اصلا هم خوب نمیشم شما خوب شدی؟

وارد پنج سال شد .مداوم هست به حس سبکی سر و گیجی جلو سرم هست یه موقع شدید میشه و گهگاهی کمتره....شما علت رو متوجه نشدین؟؟ با چه دارویی کنترلش میکنی؟ مداوم هست یا بصورت حمله ای

وارد پنج سال شد .مداوم هست به حس سبکی سر و گیجی جلو سرم هست یه موقع شدید میشه و گهگاهی کمتره....شما ...

والا بمن میگن اضطراب داری داروهای اعصاب نوشتن برام فعلا دارم مصرف میکنم ببینم چی میشه

وارد پنج سال شد .مداوم هست به حس سبکی سر و گیجی جلو سرم هست یه موقع شدید میشه و گهگاهی کمتره....شما ...

تو این پنج سال دارویی مصرف نکردین؟؟غیر قابل تحمله واقعا چجوری هرروز داری تحمل میکنی من که افسرده شدم کلا