2777
2789
عنوان

دم اذانه بیاین برا هم دعا کنیم

85 بازدید | 17 پست

ان شاالله که حال دل همه با حاجت رواییشون خوب بشه❤

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

🙏🏻🙏🏻💙

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که حال دلت خوب بشه❤

همچنین عزیزم🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
تورو خدا برا  خاهرمو  شوهرش  دعا کنین  خوب بشن با هم  زندگی شون داره  ...

ان شاالله که هیچ اتفاق بدی توی زندگیشون نمیوفته

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

برای دختر ۶ ساله منم دعا کنید لطفا انشاالله خداوند حاجت دل همه شمارو بده🙏🙏🙏🙏

ان شاالله که هیچ بچه ای حالش بد نباشه❤

توروخدا واسه منم خیلی دعا کنید 

خیلی محتاجم به دعاتون

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
حاجت رواشی عزیزم براتون حمد خوندم دعا کنین مامان شم انتظارم تموم شه

واقعا انتظار خیلی سخته لن شاالله که فردا هدیتون رو از حصرت معصومه بگیرین