2777
2789

شما خورشت مرغ هاتون رو چجوری درست میکنید که خوشمزه شه ؟!؟ 

اینجا میشه دستورشو بگید ؟!؟ 

بگو چگونه بمیرمت که اینگونه در من نفس میکشی ، بگو چگونه وابسته بودنت نباشم که اینگونه زندگی ام را با من قدم میزنی و خنده ام را بیخ گوشم جا می گذازی ، بگو چگونه در تو حبس نباشم که اینگونه در من جاری هستی ، که اینگونه حالم با تو خوب است❤️⁩M❤️

من اول مرغ رو میذارم با آب ساده بجوشه 10 دقیقه.

بعد ک کف و خونش اومد بیرون میشورم و دوباره میذارم با آب و زردچوبه و پیاز و برگ بو و هویج و دارچین و اینا بپزه

بعد ک پخت سرخشون میکنم، پیاز و ربم سرخ میکنم و میذارم با آب مرغ یکم دیگه بپزه جا بیفته

هنوز همه ی چیز هایی که نیست، در یادِ من است..

ببین مرغتو با یک پیاز متوسط بزار توی قابلمه و بزار اب پز‌بشه داخلش هم زردچوبه و نمک لیمو هم بزار 

وقتی پخت مراغارو ی دور  سرخ کن یا اگر دوست داشتی سوخاری کن بعد قارچ. و فلفل دلمه ای و هویچ و با هم تفت بده و رب گوجه هم اضافه کن در اخر اون اب مرغ رو بهش اضافه کن و یکم زعفران بهش بزن دوست داشتی میتونی سس مرغ و جدا از گوشت ها بزاری سر سفره یا ن دوست داشتی مرغارو ی بیست دقیقه بزار توی سس تا جا ب بیوفته

سیب زمینی سرخ کرده هم میتونی در کنارش استفاده کنی

زنده‌ام؛ هرچه زدی تیغ به شریان نرسید!یڪ‌جابہ‌کنارِتو،اَرزد‌بہ‌جَهان‌با‌غِیر...🔥-هوشنگ ابتهاج❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹 به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋من همون راحیل ۳۱۳۰ هستم که با کراشمم. نی نی سایت و مورد عنایت قرار دادممم دعا کنید بهم هم برسیمم 😌انسانی خوندم ولی عاشق پزشکیم کنکور ۴۰۲ شرکت میکنم انشاءلله که منم قسمت بشه روپوش سفید و تنم کنم🫂🥼🩺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجبیل روی مرغ میپاشم و هر دو طرفشو کامل سرخ میکنم اینجوری بوی بد نمیده

مرغا رو بیرون میارم و تو همون روغن(اگه نسوخته بود) پیاز رنده شده و فلفل دلمه و هویج میریزم و خوب سرخشون میکنم زردچوبه فلفل سیاه و قرمز نمک میریزم و هم میزنم رب رو به اندازه ای خوش رنگ بشه میزنم و خوب سرخ میکنم. آبغوره و آبلیمو میریزم(خودم یه قاشق آبلیمو و دو قاشق آبغوره میریزم ولی بستگی به مزه ش داره و ذائقه تون) یکم آب جوش میریزم و میذارم بپزه یه ربع آخر، زعفرون آب شده میریزم و تموم

لا اکراه فی الدین دوست عزیز!🔴اگه آرمی هستی ،توی تاپیک هام نظر نده یا پست هام رو ریپ نزن ☺ entj عشق شیرکاکائو😌🤞🏻اوتاکو هستمم*باکا🤭 •پاترهدم• اسمم آیدا💃🏼