2777
2789
عنوان

دوتا خواستگار دارم بچه ها بدجور گیر کردم کمکم کنید توروخدا 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 35 پست
کسی که بین دوراهی مونده که بین یه ادم بیمار و سالم کدومو انتخاب کنه خودشم عجیبه اولی کاملا واضحه که ...

واقعا فکر کردم داره بااین سولل به ریش ما میخنده هرعقل سالمی اولی روتایید نمیکنه

شادی روح شهیدابراهیم عشریه صلوات❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت چطوری ؟ خیلی حساسی یا برات مهم نیست؟

من متعادلم ولی زیادم نمیتونم راه بیام با اینکه خیلی گیر باشه و اینا 🥲

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸
کسی که بین دوراهی مونده که بین یه ادم بیمار و سالم کدومو انتخاب کنه خودشم عجیبه اولی کاملا واضحه که ...

میترسم فقط 🥺

عاشق صدای قدمات شو وقتی داری از چیزی که واسه تو ساخته نشده بود دل میکنی و میری :)💕🩸
واقعا فکر کردم داره بااین سولل به ریش ما میخنده هرعقل سالمی اولی روتایید نمیکنه

تایید به کنار 

عقل سالم حتی درمورد همچین شخصی فکر هم نمیکنه

یعنی چی کسی نبینتت صداتو نشنوه مگه عروسکه 

{ خانم هستم }

اولی خوب نیست

دومی رو بیشتر بررسی کن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
🤣🤣🤣🤣🤣 دیگه ببین خودت چ مدلی اگه نمیخوای گیر بده دیگه خیلی رو مهم بودن این مدلی تمرکز نکن پس

مرسی عزیزم، فقط موندم ب اولی چطوری نه بگم خیلی وقته هی اصرار میکنه 🥲🤍

نترس سعی کن دومی رو بشناسی ببینی واقعا راست میگه یا وانمود میکنه که نرماله بقیه خصوصیاتش رو هم چک ...

باش عزیزم، خیلی ممنون گلم 💕

مرسی عزیزم، فقط موندم ب اولی چطوری نه بگم خیلی وقته هی اصرار میکنه 🥲🤍

تعارف نداریم

ازدواجه

بگو من به دلم نیس

ته تهش نتونستی بگی، بگو استخاره گرفتم خیلی بد اومد

خودشون میفهمن

اون روزایی که خیلیا نگران شوهر و خانواده شوهر بودن، ما داشتیم شبانه روز واسه آرزوهامون می جنگیدیم!

اولی که جواب مشخصه از نظر من.

برای دومی تحقیق کن روی اخلاقش و دقت کن و بیشتر بشناس. فقط اخلاق و پاکی  مهمه تو این زمونه عجیب

به نقل از آیت الله العظمی اراکی: زمانی در ایران هر جا آتش روشن میکردند مردم برای بردن زغال گداخته و روشن کردن کرسی، تنور یا منقل به آنجا میرفتند در ماه خداییِ محرم، در نزدیکی خانه یک زن بدکاره، هیئتی به پا شده بود. زن هم برای بردن آتش به محل رفت و سوال کرد زیر دیگتان روشن است؟ آتش میخواهم.  گفتند بله برو بردار. زن سمت دیگ رفت، و دید آتش خاموش شده خم شد و به هیزمها فوت کرد. مقداری از خاکستر به چشمش پاشید اما ادامه داد تا جایی که هیزمها دوباره روشن شدند. همان اندازه که میخواست برداشت و رفت.اما...همان شب خوابی دید . او دید چند نفر به گردن،دستهاو پاهایش غل و زنجیر بسته و میبرند تا عذابش کنند و هرچه فریاد میزد شما را به خدا ولم کنید کسی گوش نمیداد . زن،بانویی دید که از دور به آنها نزدیک میشد. مأمورهای عذاب با دیدن بانو زنجیرها را رها کردند. بانوی بزرگوار ایستادند و فرمودند چرا میبردیش. گفتند چون بدکاره و فاسد است . بانو گفت نههه... او نگذاشت آش نذری مجلس حسینم خراب شود ... دیگ را روشن نگهداشت. او بخاطر حسینم چشمهایش اذیت شد بخاطر حسین من رهایش کنید ....زن با ترس بسیاری وحشت زده از خواب بیدار شد و مدام با گریه و زاری از حضرت مادر، زهرای اطهر علیهاالسلام، کمک میخواست تا یاریش کند برای پاکدامنی.او همان زن انگشت نمای شهر، توبه کرد و با یاری حضرت زنی مومنه شد تا جایی که هر زمان و هر کجا روضه ای برای حضرت ارباب به پا میشد دنبالش میرفتند و او را دعوت میکردند.  و با اولین جمله روضه خوان " السلام علیک یا ابا عبدالله" زن به شدت گریه میکرد و شیون جانسوزش بلند میشد  جون و زندگیم فدات یا حضرت حسین علیه السلام که در ❤ خدایی و رضای تو رضای پروردگارمه   تو بحث کردن دانش و ادب مهمه
اولیوک قطعارد کن😐 دومیم دیگ ببین خصوصیات دیگش چیه

مرسی ازت گلم 🥺🤍

اولی فقر فرهنگی و فکری داره کسی که میگه کسی نباید صداتو بشنوه درکی از حقوق زن و هویت مستقل زن نداره فکر میکنه جزو دارایی اونی پس کسی حق نداره صدای کسی که مال اونه رو بشنوه اشتباه محضه ازدواج با ادمای این شکلی نکن این کارو  عذابت میده ادم نرمال همچین تفکراتی نداره  

از زخم هایم جوانه خواهم زد...🍃