2777
2789
عنوان

هموروئید

99 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها خوبید ...ببخشید یه سوال دارم.‌.‌..چند روزه داخل مقعدم س.زش شدید ودرد دارم ..طوریکه موقع دستشویی واقعا درد وسوزه دارم چیکارکنم....البته بگم یبوست هم ندارم ...لطفا راهنماییم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شروع هموروییدعصاره شیرین بیان بزن..نگاه هم کن ترشح نداشته باشه

با افتخار ماما هستم🥰...لطفا برای مشاوره مجانی تقاضا ندید...مشاوره مجانی نمیدم... و اسنپ دکتر مجانی هم نیستم😐 دست بکن تو جیبت زنگ بزن اسنپ دکتر..🙂

سلام.عزیزم بنظرم شقاق داری برو توو سایت آپارات اسم دکتر شهرام منوچهری رو سرچ کن یکسری ویدئو میاره اونی که مربوط به شقاق هست ببین بعلاوه یه ویدئو دیگه که عنوانش درمان های خانگی و غیر جراحی هموروئید هست هم ببین توصیه هاش رو رعایت کن خوب میشی عزیزم