2777
2789
عنوان

کم شدن روز های قاعدگی

283 بازدید | 18 پست

سلام خانما صبح بخیر

ببخشید من دوره هام ۷ روزه بود با درد فراوان و خونریزی شدید جوری ک نمیتونستم یجا بشینم😑

الان دوماهه خونریزیم خیلی خیلی کم شده حتی روز های اول و دوره شده ۵ روزه اینم بگم خونریزیم تیره نیست 

دلیلش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ینی تغذیه ات درست شده و درکل نشونه ی بدی نیست هرچقد بدنت سردی کنه بیشتر خونریزی تیره میشه این که تیره نیست و کمه نشونه خوبیه ضمن اطلاعاتم خونریزی استاندارد 3 روز تا 5 روزه

بیاین باهم مهربون باشیم... این روزا حال یه ایران بده :') 
این ینی تغذیه ات درست شده و درکل نشونه ی بدی نیست هرچقد بدنت سردی کنه بیشتر خونریزی تیره میشه این که ...

اره خیلی رعایت کردم این چند ماه چون قبلش دوسه سال درگیر پلی کیستیک و کیست خونی و.... بودم 

پس خداروشکر😥😰

منم همین شکلیم و الان روز دوم پریوریم کلا دو قطره بوده ولی خیلی درد شدیدی دارم هم پا هم دل و خونمم ت ...

نه من خونریزی روشن بود اما مقدارش از ماهای قبل خیلی کمتر شده 

عذر میخوام مثلا قبلا نهایت هر دوساعت دیگ پدم کامل پر بود این دوماه روزانه سه چهار تا روزای اول و روزای بعد کمتر

درد هم نسبت به قبل خیلی خیلی کم شده فقط یه مقدار پادرد داشتم

نه من خونریزی روشن بود اما مقدارش از ماهای قبل خیلی کمتر شده  عذر میخوام مثلا قبلا نهایت هر دو ...

طبیعیه دیگ یکم حجم خون بدنت شاید کم شده  ...اگ جای من بودی چکار میکردی روزی یه قطره😂اونم با کلی درد 

طبیعیه دیگ یکم حجم خون بدنت شاید کم شده  ...اگ جای من بودی چکار میکردی روزی یه قطره😂اونم با کل ...

شما دمنوش گیاهی بخورید 

زعفرون رقیق درست کنید جواب میده 

شکمتون رو با روغن بابونه و سیاهدونه چرب کنید