2777
2789
عنوان

اولین بار

459 بازدید | 42 پست

سلام

اولین بار که چهره همسرتون رو دیدید قبل از اردواج و... و صحبت کردید چه حسی داشتید؟

عادی یا حس خاصی ؟

کسی بوده اول از چهره خوشش نیاد بعد براش عادی یا خوب بشه؟

سینگل به گورم😔

ی دختر‌ کورد و خل و چل🤪فک نکنید تازه وارد بودمااا کاربری قبلیم مال 99بود😐کاربری اصلیمو ترکوندننن😢..                   ی دختر تنهام ولی همه رو دوست دارم❤️🥰.               ی دختر که کلی توقع از خودش داره😌.   کلییی لقمه ی بزرگ تر از دهنش😅.  ولی کل تلاششو میکنه 😁 سینگل به گور هستیم و ملکه😌💔😂✌️.    همیشه سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه اگه کسی ناراحت شد عذرمیخوام🙂🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سینگل بودن خیییلی بهتره 

شکییییییی توش نیسسسس

ی دختر‌ کورد و خل و چل🤪فک نکنید تازه وارد بودمااا کاربری قبلیم مال 99بود😐کاربری اصلیمو ترکوندننن😢..                   ی دختر تنهام ولی همه رو دوست دارم❤️🥰.               ی دختر که کلی توقع از خودش داره😌.   کلییی لقمه ی بزرگ تر از دهنش😅.  ولی کل تلاششو میکنه 😁 سینگل به گور هستیم و ملکه😌💔😂✌️.    همیشه سعی میکنم کسی ازم ناراحت نشه اگه کسی ناراحت شد عذرمیخوام🙂🥰
نه چون تغییر کرد ولی گاهی میگم چرا عاشقش شدم.  و به ضرب المثل قدیمی ک میگ از هرچی بدت بیاد سرت ...

امیدوارم خوشبخت بشید و زندگیتون روز به روز عاشقانه تر و زیباتر بشه

چرا؟؟؟؟

چونننن بهترهههههحححححح

لاقل برا مننن😂😔👌