2777
2789

بچها بابام روی چادرسر کردن مامانم خیلییییی حساسه طوری ک فقط مسافرتا کاری نداره...اما شهرخودمون و جاهای نزدیک حتمااا مامانم بایدد چادر سرش کنه...برام جالبه و عجیبه ک تاحالا ب من چیزی درموردش نگفته😂🙄🤷🏻‍♀️

خودم دوس ندارم چادر سرم کنم..بااحترامم ب همممه چادریای عزیز❤🙏🏻

ولی خب درکل اصن ب من کاری نداره😂🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنشه خب 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

میخای شمارشو بده زنگ بزنم بپرسم دلیلشو🤐😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بهتر که به تو گیر نمیدن

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

خوب پدر منم خیلی رو این چیزا حساس بود البتع برا مامانم اما الان اصلا ن به من کاری داره ن مامانم حتی مامانم اجازه نمیدن پدرم بهم بگن چرا ارایش میکنی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆