2777
2789
عنوان

بی بی چک۱۰روز بعدازhcg

150 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من ۱۰روزه که امپول زدم وامروز طاقتم تموم شدوبی بی چک زدم امیدوار بودم حداقل از اثرات امپول مثبت بشه ولی متاسفانه منفی بود،یکم ناامیدشدم روز دوازدهم پریودی سونو که رفتم فولیکول ۱۶/۱۷/۲۱/۲۲ داشتمکسی هست تجربه ای داشته باشه که بعدابی بی چکش مثبت بشه یا کلا این ماه رو از دست دادم؟😒

خدایا،راضیم به رضای تو…♥️

زود زدی هنوز جای امیدواری هس

اگرم نشد ان شاالله ماه بعد 

منم امروز ۱۰ روزه  hcgزدم

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زود زدی هنوز جای امیدواری هس اگرم نشد ان شاالله ماه بعد  منم امروز ۱۰ روزه  hcgزدم

ااا پس باهمیم سونو رفتی فولیکولات چطور بودن؟اولین ماهه امپول زدی؟

ااا پس باهمیم سونو رفتی فولیکولات چطور بودن؟اولین ماهه امپول زدی؟

اره باهمیم 

نه چندمییییین باره

فولی هام این ماه ۲۱،۲۲،۱۷بود 

این ماهم هیچ علائمی ندارم من منتظر پریودم 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
اره باهمیم  نه چندمییییین باره فولی هام این ماه ۲۱،۲۲،۱۷بود  این ماهم هیچ علائ ...

من اولین باره،کلومفن و لتروزل هم خوردم،علایم خاصی ندارم فقط بعد از ظهرا یه حالت تهوع کمی دارم و دردکم زیر شکم نمیدونم ربط داره یا جز توهمات هرماهه🥲🙄

من اولین باره،کلومفن و لتروزل هم خوردم،علایم خاصی ندارم فقط بعد از ظهرا یه حالت تهوع کمی دارم و دردک ...

ان شالله همین بار اول نتیجه میده 

من اگه این ماه نشد باید برم عکس رنگی

انشالله که این ماه نتیجه بگیریم😍

ان شاالله 

چن روز دیگه بی بی چک زدی خبرم کن  منم‌خبرت میکنم‌

عزیزم باردار بودی یا ن

منم خسته شدم ازبس بیبی چک زدم و متفی بود

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
عزیزم باردار بودی یا ن منم خسته شدم ازبس بیبی چک زدم و متفی بود

همون یکی رو فقط زدم فردا میخوام دوباره بزنم انشالله که مثبت بشه واسم دعاکن🥲