2777
2789

چرا شوهر من اینجوریه ؟ همش الکی ادعا میکنه دوسم دارم ولی تو رفتارش اول پدر و مادرش بعد برادر و خواهراش رو خیلی دوس داره 

من نمیخوام اولویت آخر شوهرم باشم

همش اونا رو به من ترجیح میده دیگه خسته شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویت اول شوهر من هم اول خودشه بعد کارش بعد بچه ها بعد دوستاش بعد ماشینش بعد شاید من شایدم خیال میکنم که منم

آدمیزاد است وعشق و دل به هر کاری زدن�آدم است و سیب خوردن،آدم است و اشتباه�

من فکر می کنم اولویت اول اکثر مردای ایرانی حتی اگر به روی خودشون نیارن مامانشونه

اگر دیگه از اون مردای وابسته  باشن اولویت اولشون پدر و مادر و خواهر و برادر و بعد بچه و بعد همسر تازه اگر اصلا همسر براشون اولویتی داشته باشه چون یه سریا واقعا همسر رو صرفا برای کارها و رفع نیازهاشون می خوان

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

بخدا من همیشه فکر اونم حتی به خاطرش جلو مامان بابام هم ایستادم ولی اون تا وقتی باهام خوبه که لال باش ...

وااای چقد شبیه منی

من سر این قضایا جهازمو جمع کردم بردم و درخواست جدایی دادم

بازم آدم نشد ک هیچ

بدتر روش تو روم باز شده

تصمیمم جداییه

خدایا به دلم آرامش بده
مردا همشون همینن. زیاد حساسیت نشون نده

من یه خواهر شوهرم دارم بیا اونو ببین چه شوهری داره 

پدر و مادرش فوت شدن خواهر هم نداره فقط چندتا داداش داره که اونم خواهر شوهرم باهاشون قطع رابطه کرد یعنی این شوهرش فقط دو دستی زنش رو چسبیده

وااای چقد شبیه منی من سر این قضایا جهازمو جمع کردم بردم و درخواست جدایی دادم بازم آدم نشد ک هیچ ب ...

من صبح تاحالا هزاربار به فکرم اومده برم مهریه ام رو بزارم اجرا

من صبح تاحالا هزاربار به فکرم اومده برم مهریه ام رو بزارم اجرا

اول خوب فکراتو کن ک بعدا پشیمون نشی

تاحالا باهاش صحبت کردی؟

درآمدشو چی؟خرج اونا میکنه؟

خدایا به دلم آرامش بده
اول خوب فکراتو کن ک بعدا پشیمون نشی تاحالا باهاش صحبت کردی؟ درآمدشو چی؟خرج اونا میکنه؟

هزاربار صحبت کردم

همش میگه میخوام تا زنده اند کمک شون کنم

همش فکر میکنه منو تا صدسال دیگه داره و اونا قراره بمیرن 

امروز همش دعا کردم خدایا جونمو بگیر 

وام که دوماهه داره براش میدوه و به بدبختی جورکردیم رو میخواد بره دودستی تقدیم داداشش کنه اونم داداشی که فقط اسمش برادره وگرنه هیچ برادری در حق شوهرم نکرده حتی عروسیمون هم نیومد

خودت که داری میگی پدر مادرش مردن😀 یعنی خواهر شوهر ت خیلی خوش شانس بود ه

آره واقعا این که خوش شانسه رو قبول دارم 

کافیه امروز یه چیز بخره فردا قیمتش دوبرابر میشه